Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony prezentē Cyber-shot H400 kameru ar 63x optisko tālummaiņu

    Jaunākie raksti

    • Nozarē nepārspētā 20,1 megapikseļu izšķirtspēja nodrošina detalizētus fotoattēlus un HD video
    • Masīvā 63 x optiskā tālummaiņa ar optisko SteadyShot nodrošina kvalitatīvus tuvplānus
    • Ērts DSLR veida korpuss, elektronisks skatu meklētājs, inteliģentas automātiskās funkcijas un tam īpaši paredzēta video poga
    • Ietilpīgais litija jonu akumulators ļauj izmantot daudz plašākas fotografēšanas iespējas

    Dažām kamerām ir liela tālummaiņa. Taču šai Cyber-shot H400 kamerai ir pārsteidzošs 63 x optiskās tālummaiņas diapazons – tas ir visaugstākais rādītājs kompakto digitālo kameru klasē.

    Šai viegli pārnēsājamajai pārejas kamerai Cyber-shot H400 nav nekā neaizsniedzama tās neparastā palielinājuma diapazona dēļ. Tās lielā 63 x tālummaiņa (ekvivalenta 24,5-1550 mm fokusa garumam 35 mm formātā) sniedzas no platleņķa līdz teleobjektīva iespējām, pielāgojoties visu veidu fotografēšanas vajadzībām.

    Reklāma

    H400_rear-1200

    Uzņemiet ainavas un lielas cilvēku grupas tā, lai nekas nepaliktu ārpus kadra. Vai fotografējiet savvaļas dzīvniekus un putnus no pieklājīga attāluma, netraucējot viņu ikdienas gaitas.

    Optiskā funkcija SteadyShot samazina izplūdušu un saraustītu attēlu risku pat tad, ja izmantojat lielu tālummaiņu vai turat kameru izstieptā rokā.

    Jums patiks bagātīgi detalizētie 20,1 megapikseļu fotoattēli, kas spēj atdzīvināt jebkuru atmiņu. Vienkārši nospiediet tam īpaši paredzēto video pogu un uzņemiet skaidrus HD videoklipus, kurus pēc tam varat skatīties televizorā vai koplietot tīmeklī.

    Papildus kameras jaudīgajām fotografēšanas funkcijām tā ir arī ērta un viegli lietojama. Elegantais DSLR veida korpuss ērti iekļaujas rokā; tas ir aprīkots ar ergonomisku saķeres virsmu, kas parasti ir pieejama tikai lielākām un dārgākām kamerām. Lielisks papildinājums ir elektroniskais skatu meklētājs, kas palīdz precīzi kadrēt attēlus pat tad, ja fotografējat ārā, kad spoži spīd saule.

    H400_top-1200

    Inteliģentās automātiskās funkcijas nodrošina viskvalitatīvākos rezultātus bez nepieciešamības eksperimentēt ar dažādām opcijām. DSC-H400 automātiski atpazīst plašu fotografēšanas sižetu klāstu un parūpējas par ekspozīciju un citiem iestatījumiem, lai jūs varētu koncentrēties uz fotografējamajiem skatiem.

    Nebaidieties palaist garām iespaidīgus mirkļus, dodoties tālākos ceļojumos. Ietilpīgais X sērijas litija jonu akumulators starp uzlādēšanas reizēm ļauj veikt aptuveni 300 uzņēmumu; šādi varat iemūžināt gan savus ikdienas mirkļus, gan ceļojumu iespaidus.

    Ja izklaidējaties ar draugiem, režīms Party automātiski pielāgo jutību, ekspozīciju un krāsas, lai iemūžinātu kopīgās ballītes dzīvīgos attēlos. Uzlabotā zibspuldze palielina kameras jutību; zibspuldzes diapazons ir ievērojami palielināts, ļaujot spilgtāk apgaismot arī attālus objektus. Zibspuldze ir piemērota fotografēšanai telpās vai krēslā, kad kameras iebūvētā zibspuldze var nespēt nodrošināt vēlamo rezultātu.

    Sony DSC-H400 kamera ar lielu tālummaiņas diapazonu Eiropā būs pārdošanā no 2014. gada aprīļa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma