Web Analytics
More
    Reklāma

    Kā izskatīsies Microsoft OneDrive serviss, un kas tajā būs jauns

    Jaunākie raksti

    Kā jau zināms, tad kompānija Microsoft dažādu apstākļu dēļ pārveidoja savu mākoņpakalpojumu platformu SkyDrive par OneDrive. Turklāt ir mainīts ne tikai pakalpojuma nosaukums, bet arī parādījušās dažas jaunas iespējas. Interneta vietnē LiveSide parādījušies attēli, kuros var novērtēt kāda būs OneDrive servisa saskarne.

    Viena no jaunajām iespējām, precīzāk, atjaunotajām, būs kategorija Co-owned. Tās būs mapes ar datiem, kuri būs pieejami skatīšanai un labošanai, arī citiem lietotājiem. Jaunums ir tas, ka šie lietotāji varēs ar šo saturu dalīties arī ar citiem lietotājiem, kurus paši noteiks. Un kā jau ierasts, tad dati, kuri tiks izmainīti, parādīsies un sinhronizēsies uzreiz visās ierīcēs, dators, viedtālruņos, planšetēs, kurās OneDrive tiek lietots.

    Reklāma

    Vēl viens jaunums saistīts ar to, ka OneDrive lietotājiem būs pieejama brīvā vieta mākoņpakalpojumā, par 8 GB lielāka, kā tā bija SkyDrive. Lai to panāktu, būs jāveic dažas vienkāršas darbības. Pirmā iespēja būs saistīta ar to, ka no Windows, Windows Phone, iOS vai Android ierīces būs jāielādē OneDrive servisā fotogrāfija. Krātuves apjoms uzreiz palielināsies par 3 GB. Ja vēlēsieties iegūt vēl papildus 5 GB, tad būs jāuzaicina savi draugi, lai tie izmanto OneDrive servisu. Par katru reģistrēto jauno lietotāju/draugu, jūs saņemsiet papildus 500 MB. Uzaicināmo un reģistrēto draugu skaits gan nevarēs būs lielāks par desmit. Līdz ar to iegūsiet papildus 5 GB OneDrive krātuvē.

    Jaunais OneDrive saskarnes dizains
    Jaunais OneDrive saskarnes dizains

    OneDrive-Co-owner-Folder-Create

    Jums parādīsies iespēja veidot Co-owned kategorijas mapes koplietošanas datiem
    Jums parādīsies iespēja veidot Co-owned kategorijas mapes koplietošanas datiem
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma