Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC turpmāk plāno vairāk pievērsties budžeta vietdtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotājs HTC novērtējis visus plusus un mīnusus un nolēmis, ka turpmāk lielāks uzsvars tiks likts uz lētu viedtālruņu tirgus apgūšanu. HTC ņēmis vērā savu esošo ne pārāk spožo situāciju ar naudu un viedtālruņu tirgu, un tas novedis pie tik pārsteidzoša soļa. HTC tiek uzskatīts par vienu no labākajiem kvalitatīvu korpusu viedtālruņu ražotājiem.

    HTC valdes priekšsēdētāja Šēra Vanga (Cher Wang) atzīst, ka 2013. gads bijis īpaši neveiksmīgs, jo milzīga piepūle tika ieguldīta flagmaņa (noteikti domāts HTC One) izstrādei, bet šis solis neatmaksājās – uzņēmums saskārās ar piegāžu problēmām. Pa to laiku pircēji iegādājās konkurentu spējīgākos viedtālruņus.

    Reklāma

    Tiek ziņots, ka HTC šobrīd piegādā tikai 2% no visiem pasaules viedtālruņiem, kā arī uzņēmuma zaudējumi tikai aug.

    Izpētīts, ka Ķīnā pieprasītākie viedtālruņi ir cenā ap $150, kas gan gluži nav uzskatāms Eiropas “vidējā pircēja” izvēli, bet salīdzinoši Eiropas tirgus ir niecīgs. Diemžēl jāatzīst, ka mums nāksies pielāgoties Ķīnas tirgus tendencēm un jau drīzumā ieraudzīsim pavisam nebijušu parādību – HTC viedtālruni ar MediaTek čipkopu. HTC Desire 310 būtu uzskatāms par ražotāja jaunās tendences pirmo vēstnesi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    10.02.2014 20:53

    Pielāgoties tendencēm? Sedi uz sava aifona, neviens tev neliek htc pirkt.

    Reklāma