Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC ražos nākamo Nexus planšetdatoru

    Jaunākie raksti

    Tikai izredzētie savās rokās ir turējuši HTC planšetdatoru un ražotājs noteikti nav saucams par veiksminieku planšetdatoru tirgū. Pazīstamākais HTC planšetdators Flyer tā arī nekļuva iecienīts un kopš tā laikam ražotājs nemaz nav centies pārliecināt par pretējo. Šobrīd izskatās, ka HTC tomēr vēlas ievingrināt roku atkal planšetdatoru segmentā un, iespējams, ieguvis tiesības ražot nākamo Nexus planšeti.

    Taivānas mediji ziņo, ka HTC uzvarējis solīšanā par iespēju izgatavot ļoti augstvērtīgu un ātru Nexus planšetdatoru. Jaunajam Nexus būtu jānonāk Google Play veikalā šī gada vasarā. Pagaidām netiek precizēts par nākamā Nexus planšetdatora izmērs – nav zināms vai varam sagaidīt jaunu Nexus 7 un 10, vai arī kādu citu izmēru. Tāpat nav nekādas informācijas par planšetdatora vēlamajiem tehniskajiem parametriem un veiktspēju.

    Reklāma

    Protams, var sākt spekulācijas par alumīnijā tērptu Nexus un atsaukt atmiņā pašu pirmo Nexus viedtālruni, ko ražoja HTC, bet tie visi būs minējumi. Tikko būs kāda precīzāka informācija par jaunu Nexus, ziņosim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    TZM
    07.02.2014 09:46

    Hmm, interesanti un es pat teikšu pārsteidzoši, ņemot vērā cik salīdzinoši (ar citiem) slikti viņiem iet.

    zais
    07.02.2014 11:07

    Ko negribētu, to negribētu – tas par alumīnija ietvaru. Jāsaka, ka pašlaik N7 ir diezgan patīkami turēt rokās.
    Kas attiecas uz alumīniju, esmu dzirdējis vairākas neglaimojošas atsauksmes par HTC One GPS moduļa ne visai labo darbību (lai neteiktu skarbāk) metāla konstrukciju tuvumā vai transportā.

    fx
    07.02.2014 12:27

    Es kā HTC One īpašnieks varu tikai pateikt, ka One GPS strādā vienkārši ideāli jebkuros apstākļos, tsk lidmašīnā pie iluminatora, kur, cik dzirdēts no Galaxy S4 īpašniekiem, Samsung nespējot noteikt savu atrašanās vietu.

    svetais
    28.02.2014 14:37

    Ari nesmu saskaries mana htc one GPS problēmām,viss strada labi atrod arī ātri.nezinu kur cilvēki tas baumas dabūjuši ka dēļ korpusa slikti savieno nav jau nekāds svina apvalks.ja htc ražos nākamo nexus planšeti es noteikti pirkšu man tā firma nav likusi vilties

    Reklāma