Web Analytics
More
    Reklāma

    Mozilla demonstrē savu Android lietotāja saskarnes izskatu

    Jaunākie raksti

    Mozilla tikko parādījuši Firefox Android lietotāja saskarni (launcher). Šī ziņa nav nekas pārsteidzošs, jo Mozilla kādu laiku atpakaļ investēja EverythingMe lietotāja saskarnes un funkcionalitātes aplikācijā, kas šonedēļ pārkāpa beta stadijas slieksni un nu ir pieejama Google Play veikalā. Par EverythingMe grasījos rakstīju, bet to neizdarīju, jo šī aplikācija pagaidām pieejama tikai atsevišķās valstīs. Arī Mozilla pagaidām parādījuši tikai vienu ekrānšāviņu ar lietotāja saskarnes izskatu.

    Firefox lietotāja saskarnes izskats Android viedtālruņiem balstīts uz Firefox mobilās operētājsistēmas izskatu. Jāatzīst, ka pat viens ekrānšāviņš ir teju identisks ar EverythingMe piedāvāto izskatu, kā arī Firefox saskarne piedāvās dažādas iespējas un pakalpojumus, kas tiks cieši saistīti ar lietotāja atrašanās vietu, izmantotajiem meklēšanas vārdiem un pat ieradumiem.

    Reklāma

    Mozilla izstrādātā lietotāja saskarne vēl ir pre-beta (pirms beta) stadijā, bet, visticamāk, EverythingMe izskats un iespējas atklāj vismaz pusi no tā, ko Mozilla plāno mums parādīt nākotnē. Ļoti līdzīgu funkcionalitāti var iegūt ar Google Experience Launcher, kas arī piedāvā dažādas iespējas atkarībā no lietotāja atrašanās vietas, satiksmes intensitātes un citiem parametriem. Diemžēl Latvijā Google Now pakalpojumu klāsts ir niecīgs, bet aizbraucot uz Vāciju vai Lielbritāniju uzreiz savā viedtālrunī ieraudzīsiet pavisam citas pakāpes un kvalitātes Google Now saturu.

    Mozilla demonstrē savu Android lietotāja saskarnes izskatu
    Mozilla demonstrē savu Android lietotāja saskarnes izskatu
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma