Web Analytics
More
    Reklāma

    Aplikācija matemātikas pamatu apguvei latviski – Gudrinieks

    Jaunākie raksti

    Izveidota aplikācija matemātikas apgūšanai pirmsskolas un jaunākās sākumskolas vecuma bērniem. Aplikācija Gudrinieks piedāvā attīstīt vairākas bērnu prasmes, kas saistītas ar matemātikas apguvi un ciparu izzīmēšanu, turklāt aplikācija ir latviešu valodā. Aplikācijas Gudrinieks mērķis ir attīstīt bērnu matemātisko domāšanu, sekmēt izpratni par matemātikas pamatsakarībām un nostiprināt skolā apgūtās zināšanas.

    “Šādas izglītojošās aplikācijas jau sen vairs nav jaunums, taču latviešu valodā tās pieejamas visai ierobežoti. Turklāt šī aplikācija ir veidota ar Valsts izglītības satura centra metodiķu atbalstu, uzsvaru liekot tieši uz Latvijas izglītības programmas specifiku. Vēloties raisīt lielāku interesi pirmsskolas un mazāko klašu skolēnu vidū par matemātiku, kā arī ņemot vērā skolēnu digitālās prasmes, nolēmām pilnveidot izglītojošo mācību līdzekļu klāstu. Ja nākotnē vēlamies, lai šie bērni iegūtu izglītību informācijas tehnoloģiju (IT) jomā, jau no mazotnes ir jāveicina interese par matemātiku, lai šo prasmju trūkums nebūtu šķērslis nākotnes profesijas izvēlei”, uzsver uzņēmuma “Tieto Latvia” valdes priekšsēdētājs Elmārs Gengers.

    Reklāma

    Aplikācija matemātikas pamatu apguvei latviski - Gudrinieks

    Aplikācija matemātikas pamatu apguvei latviski - Gudrinieks

    Gudrinieks aplikācija bez maksas jau pieejama Google Play aplikāciju veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.02.2014 03:16

    Lieliska aplikācija. Ļoti ceru, ka tā tiks apaudzēta ar papildus iespējām un rīkiem. Piecgadīgais sīkais šodien bija starā un divgadīgais blakus siekalojās, jo arī gribēja ar to visu darboties.
    Pavisam droši apgalvošu, ka šī ir pirmā Latvijā ražotā mobilā aplikācija bērniem, kurai patiesi ir pievienotā vērtība.

    Nobody
    20.01.2020 11:31
    Reply to  Mr. Serge

    Jā, viņa tiks apaudzēta ar reklāmām!

    Reklāma