Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S5 varētu saņemt uzlabotu akumulatoru

    Jaunākie raksti

    Vairumā gadījumu, runājot par uzlabotu viedtālruni, tiek minēti kodoli, collas un lietotāja saskarne, bet akumulatori kļūst tikai vājāki, ja tos salīdzina ar galvenajiem energovampīriem – lielu ekrānu un vēl jaudīgāku procesoru. Nevienam nav šaubu, ka akumulators ir pati būtiskākā viedtālruņa sastāvdaļa, jo bez tā viedtālrunis nedarbojas. Un nedarbojas arī tad, ja niecīgas ietilpības akumulators ir tukšs jau pirms darba dienas beigām.

    Tiek baumots, ka Samsung Galaxy S5 saņems ne vien ietilpīgāku akumulatoru, arī tā ražošanā tiks izmantota cita tehnoloģija.  2900 mAh ir jūtams kāpums, ja salīdzina ar šobrīd aktuālā Samsung Galaxy S4 2600 mAh akumulatoru, tomēr starpību “apēdīs” lielākas izšķirtspējas ekrāna darbināšana un jaudīgāks procesors. Galaxy S5 jaunā akumulatora tehnoloģija ļaus to izgatavot kompaktāku, kā arī uzlāde neaizņemšot vairāk kā divas stundas.

    Reklāma

    Par Galaxy S5 baumo, ka tas maksās apmēram 800 eiro par metāla korpusā tērpto versiju un plastmasas modelis būs par apmēram 150 eiro lētāks. Ekrāna izmērs būs ap 5.25 collām ar jau ierasto AMOLED tehnoloģiju un 2560 x 1440 izšķirtspēju. Samsung Galaxy S5 darbinās Exynos 6 vai Snapdragon 805 procesors (atkarībā no LTE nepieciešamības). Tādējādi S5 kļūs par vienu no pirmajiem viedtālruņiem, kam uzstādīti visjaudīgākie šobrīd pieejamie mobilie procesori.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fgfg
    05.02.2014 18:34

    Nu jā, dzelzs korpusi jau maksā 150 eur :D Mosh es labak par to naudinju no sudraba pasutishu pie juveliera.

    Pilnīgs bleķis
    06.02.2014 16:10

    Bija man HTC DHD ar bleķa korpusu. Tagadējais Samsungs ar plastmasas korpusu man patīk labāk, jo bleķiniekam norīvējās tā galvanizētā, matētā pelēkā metāla kārta un apakšā sāka spīdē cauri vara pamatne!
    Izkatījās drausmīgi.
    Samsung Plastmasniekam noleca nost zilā krāsa, bet pamatne ir melna un acīs tā necērtās.

    Reklāma