Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC M8 (M7 atjaunināto modeli) varam gaidīt martā

    Jaunākie raksti

    HTC šoreiz nedrīkst atļauties nevienu vaļību, nevienu neveiksmi ar HTC One sērijas turpinātāju. Pēdējo nedēļu laikā arvien vairāk internetu piepludina informācija par drīzu HTC One jaunā modeļa izziņošanu. Nesen @evleaks informējuši par HTC M8 (One 2 vai One+) izziņošanu martā, lai paspētu vēl pirms Samsung Galaxy S5 prezentācijas.

    HTC M8 esot jau saņēmis visus nepieciešamos sertifikātus, lai drīkstētu uzsākt tā tirdzniecību. Tiek ziņots, ka HTC M8 saņems 1080p izšķirtspējas ekrānu, kas būs 4.9 vai 5 collas liels. Protams, neiztikt bez Snapdragon 800 čipkopas un kā liels pluss tiek gaidīta krasi uzlabota UltraPixel kamera ar 6 vai 8 megapikseļiem.

    Reklāma

    Pagājušajā gadā HTC bija visas iespējas ar ļoti gaidīto HTC One modeli nosmelt pamatīgu krējumu no Samsung pircējiem, bet ražošanas aizkavēšanās dēļ tas nenotika. Samsung paspēja veiksmīgi prezentēt Galaxy S4, kā arī uzsākt tā tirdzniecību. Ja jaunais HTC M8 pietiekami strauji spēs iegult veikalu plauktos, iespējams, tas varētu kļūt par HTC atspēriena punktu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma