Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple publisko pagaidu risinājumu Mail aplikācijas problēmai

    Jaunākie raksti

    Ne viens vien Apple Mail lietotājs pēc OS X operētājsistēmas atjaunināšanas uz 10.9. sastapās ar e-pasta klienta darbības problēmām. Apple izlaida 10.9.1. atjauninājumu, kuram būtu bijis jāizlabo šīs problēmas, taču tas tā nenotika – lai arī dažas ar Gmail saistītās kļūmes, vismaz daļēji, tika izlabotas, Mail joprojām palika tāds_un_tāds (vismaz daļai lietotāju – man personīgi lielu problēmu nav bijis).

    Acīmredzot, kļūme nav viegli un ātri risināma – Apple nule publiskojusi apkārtceļu e-pasta neienākšanai, kāmēr Mail aplikācija nav beidzēta un par jaunu startēta. Lietotāju vairums izlīdzējās ar vienkāršu aplikācijas restartu. Apple norāda ceļu, kā vēlamo panākt bez aplikācijas restartēšanas:

    Choose Mailbox > Take All Accounts Offline.
    Choose Mailbox > Get All New Mail.

    Papildu šim ieteikumam, Apple piebilst, ka Mail rīkjoslu iespējams modificēt ievietot tajā pogas “Take All Accounts Offline” un “Get Mail” (pēdējā pēc noklusējuma iestatījumiem tur jau ir).

    Tā vai citādi, tas ir tikai pagaidu risinājums, un Apple mums ir šo kļūmes labojumu parādā. Gaidām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ralfs
    06.02.2014 09:08

    Varbūt nešausmināsim to latviešu valodu un – , kāmēr Mail aplikācija nav BEIDZĒTA un par jaunu startēta-lietot vārdu aplikācija AIZVĒRTA.Paldies.

    Ralfs
    06.02.2014 12:33

    Tā ir nelaime, ja lietām pieiet formāli.Šeit taču Jūs nerakstat valodniekiem (kurus ,kā sugu ,sen vajadzēja likvidēt) .Vislabākā cīņa pret stulbumu – ir viņu nelietot un neaicināt to lietot citiem.Kā pats rakstat- jo uzskatu, ka tik mainīgas sfēras, kā IT, terminoloģijas latviskošanu ir valodas kropļošana – tad kā,piedodiet, domājat turpināt rakstīt par šo sfēru.
    Beidzēšu nu te muldēt,bet uzvilkšu zābakus un iešu iznest atkritni. :) Neļaunojaties :)

    Kursors.lv
    06.02.2014 13:00
    Reply to  Ralfs

    Ūja, mieru, mieru. Saprāta robežās gan pats rekomendēju, gan citiem iesaku rakstīt latviski. Ja termini ir latviskoti un nav pavisam garām, tad tomēr runāsim un rakstīsim latviski. Kurš tad cits kops mūsu valodu, ja ne paši? :)

    Reklāma