Web Analytics
More
    Reklāma

    Ziņu aplikācija Flipboard tagad mācīsies parādīt piemērotāko saturu (video)

    Jaunākie raksti

    Flipboard lietotāji jau sākuši saņemt aplikācijas jauninājumu, kas ietver arī spēju aplikācijai mācīties no lietotāja lasīšanas ieradumiem un satura izvēles. Cover Stories vairs nebūs vienkārša un bieži bezjēdzīga ziņu atlase no Facebook un citiem sociālajiem tīkliem, bet tagad vieta pašā ekrāna sākumā būs veltīta saturam, kas visvairāk atbilst iepriekš lasītajam. Jāpaiet gan kādam laikam, lai Flipboard Cover Stories spētu pašapmācīties.

    Jauninājums pieļauj arī daudz specifiskāk definēt lasītāja vēlmes un palielināts lasāmo kategoriju apjoms, kas tagad ir daudz precīzāks.Vēl arvien lietotājs varēs izmantot More un Mute funkcijas, un arī tās apmācīs Flipboard Cover Stories “intelektu”. Iespējams, ka lietotājiem var nākties nedaudz patīrīt esošās kategorijas un to vietā izvēlēties jaunās – daudz precīzākās.

    Reklāma

    Flipboard daudziem ir kļuvis par ikdienas sabiedroto un aplikācija tiek daudz izmantota Androids.lv un citu vietņu satura radīšanai. Šī noteikti ir ērtākā jaunumu saņemšanas aplikācija, kuras lietošanas uzsākšana ir vienkārša un tā labi aizstāj vairākus desmitus RSS barotņu, kuras vēl ir jāsameklē un jākategorizē.

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3u7XqmVKwVM]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma