Web Analytics
More
    Reklāma

    Bite saviem klientiem piedāvā bezmaksas datus iecienītākajām banku aplikācijām

    Jaunākie raksti

    Bite uzskata, ka par to, lai uzzinātu savu konta stāvokli klientiem nebūtu jāmaksā, tādēļ no 29.janvāra saviem klientiem piedāvā izmantot internetbankas aplikācijas vai arī pārlūkot internetbanku mobilajā ierīcē, nemaksājot par patērētajiem megabaitiem.

    Aizvien pieaugot viedtālruņu lietotāju skaitam, pieaug arī to klientu skaits, kas savām ikdienas vajadzībām izmanto mobilo aplikāciju, nevis dodas uz bankas filiāli. Ar aplikācijas palīdzību ir iespējams ne tikai pārliecināties par konta atlikumu, bet arī veikt pārskaitījumus, sazināties ar banku, izmantot valūtu kalkulatoru un citas bankas sniegtās iespējas, darot to sev ērtā laikā un vietā.

    Bezmaksas datu pārraide tiek piedāvāta pagaidām piecām Bites klientu iecienītāko banku aplikācijām – Swedbank, SEB, Citadele, Norvik un Nordea banka. Klientu ērtībai, bez maksas iespējams lietot arī interneta pārlūka versiju mobilajā ierīcē.

    “Mūsu klientiem ir ļoti svarīgi, lai ikdienas darbības būtu iespējams veikt ātri un ērti. Ja ir nepieciešams apmaksāt rēķinu vai papildināt priekšapmaksas karti, internetbanka telefonā to piedāvā izdarīt jebkurā laikā un vietā,” stāsta Bites mārketinga vadītāja Aiga Pāpe.“Turklāt, šķiet muļķīgi, ja ir jāmaksā par to, lai pārliecinātos, cik kontā ir naudas, tāpēc mūsu klientiem vairs nav jāsatraucas par patērētajiem megabaitiem, viņiem tie ir par brīvu.”

    Par patērētajiem megabaitiem nav jāuztraucas gan pieslēguma, gan priekšapmaksas klientiem. Vairāk informācijas – zvanot uz 1601 (Bites klientiem), kā arī Bites mājaslapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    05.02.2014 21:25

    Tagad tikai rodas jautājums – kad ko tādu vai vismaz līdzīgu sāks piedāvāt arī pārējie mobilie operatori? :)

    Reklāma