Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G Pro 2 varētu tikt oficiāli prezentēts MWC laikā

    Jaunākie raksti

    Jo tuvāk nāk lielas viedtālruņu izstādes un pasaules pirmizrādes, jo vairāk tiek baumots un prognozēts par šī gada viedtālruņu flagmaņiem, to izskatu, specifikāciju un spējām. Mobile World Congress 2013 laikā LG prezentēja LG (Optimus) G Pro viedtālruni un izskatās, ka šogad tam sekos LG G Pro 2 ar neiztrūkstošu Snapdragon 800 procesoru, 3 GB RAM un 6 collu 1080p ekrānu.

    Korejā bāzētais ziņas avots (kura nosaukuma attēlošana ir tehniski ļoti problemātiska) vēsta, ka LG G Pro 2 vajadzētu būt uzstādītai Android 4.4 KitKat operētājsistēmai un tādējādi G Pro 2 kļūs par ražotāja pirmo viedtālruni, kas saņēmis KitKat. Par Android versiju vēl varam šaubīties, jo pirmais G Pro vēl arvien sadzīvo ar Android 4.1.2 Jelly Bean.

    Reklāma

    Vistuvākais LG G Pro 2 konkurents būs jau kādu laiku aktuālais Samsung Galaxy Note 3 viedtālrunis, kuram ir tikai nedaudz mazāks ekrāns.

    Avots arī vēsta, ka sagaidāms karsts maijs, jo mēneša vidū tiek plānots prezentēt LG G3, kas saņems 5.5 collu ekrānu ar QHD izšķirtspēju (2560 x 1440). No LG G3 tiek sagaidīts Snapdragon 805 procesors un tā ēdelībai atbilstošas ietilpības akumulators.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma