Web Analytics
More
    Reklāma

    Minuum parāda klaviatūru viedpulksteņiem, nepārliecina ar tās spējām

    Jaunākie raksti

    Šobrīd aktuālie viedpulksteņi Pebble un Galaxy Gear drīzāk ir ziņojumu dēlīši, kas spējīgi tikai saņemt un attēlot informāciju, bet ne pārāk vienkārši norit darbs ar to nelielajiem ekrāniem. Pebble gadījumā ekrāns pat nav skārienjūtīgs. Minuum virtuālā klaviatūra cenšas pierādīt, ka arī ar viedpulksteni būs iespējams gandrīz pilnvērtīgi atbildēt uz ziņu vai e-pastu. Minuum klaviatūra izceļas ar savu nelielo ekrāna laukumu aizņemošo izmēru un visa alfabēta iespiešanu vienā rindiņā.

    Izstrādātāja izlaistajā video tiek demonstrētas Minuum spējas arī pavisam niecīgā ekrānā sastādīt tekstu. Internetā jau ir parādījušies komentāri, kas šādu ievades metodi neatbalsta, jo viedtālrunis ar daudz lielāku ekrānu un ērtāku klaviatūras izmēru ir turpat kabatā vai somā.

    Reklāma

    Nevar noliegt, ka šāda klaviatūra kaut kad nākotnē varētu viedpulksteņus padarīt tiešām viedus, bet pret to runā balss ievades iespējas, kas kļūst arvien apķērīgākas un precīzākas. Iespējams, ka sīciņā virtuālā klaviatūra noderēs PIN koda vai paroles ievadei, bet tā nekļūs par pamatu nākotnē izstrādātajām nēsājamām viedierīcēm.

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lA6ey1SzHdM]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma