Web Analytics
More
    Reklāma

    Galaxy S5 varētu ieraudzīt dienas gaismu 23. februārī – dienu pirms MWC

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S5, protams, ir ļoti gaidīts viedtālrunis. Par to internetā jau ilgi pieejamas dažādas baumas, kas ietver ne tikai pirkstu nospiedumu lasītāju, bet arī daudzas citas spekulācijas. Ja var ticēt Eldar Murtazin viedoklim no Mobile Review, tad Samsung Galaxy S5 tiks prezentēts vienu dienu pirms Mobile World Congress, kas notiks Barselonā no 24. līdz 27. februārim. Tiek plānots, ka SGS5 pie pircējiem nonāks aprīlī.

    Eldar Murtazin precīzi noteica šobrīd aktuālā Samsung Galaxy S4 iznākšanas dienu un tā tehnisko specifikāciju. Apkopots arī neliels Samsung Galaxy S5 “vēlmju saraksts”, jeb īpašības un “dzelži”, ko visi gaida no SGS5. Pirmā lieta, protams, ir izskats – daudzi sagaida, ka Samsung Galaxy S5 beidzot saņems vismaz daļēji metālā segtu korpusu un kādu dizaina odziņu. Iespējams, ka metāliskā versija iznāks neilgu laiku pēc plastmasas Samsung Galaxy S5.

    Reklāma

    Galaxy S5 varētu ieraudzīt dienas gaismu 23. februārī - dienu pirms MWC

    Pārējā baumotā tehniskā specifikācija:

    • Qualcomm Snapdragon 805, kā arī modelis ar Exynos (iespējams, 64-bit) procesoru
    • 3 vai 4GB RAM
    • Jauns TouchWiz UI izskats
    • 5.2 collu 2560 x 1440 punktu ekrāns
    • 16 megapikseļu kamera
    • pirkstu nospiedumu sensors
    • apmēram 3000 mAh akumulators

    Tā kā Samsung Galaxy S4 būtu saucams par salīdzinoši lielu izgāšanos pārdošanas apjomu ziņā, Samsung vairs nevar atļauties apveltīt Samsung Galaxy S5 ar dažām bremzīgām aplikācijām un to nosaukt par inovāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma