Web Analytics
More
    Reklāma

    Izstādē CES 2014 LG prezentē pasaulē pirmo elastīgo OLED televizoru

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) izstādē CES 2014 prezentēja pasaulē pirmo elastīgo OLED televizoru. Ar šo revolucionāro televizoru skatītāji var kontrolēt izliekuma leņķi, lai iegūtu maksimālu skatīšanās pieredzi. Līdzīgas tehnoloģijas līdz šim bija pieejamas vien zinātniskajā fantastikā.

    „LG elastīgais OLED televizors ir produkts, kuru nepieciešams ieraudzīt, lai tam noticētu, jo ar aprakstu vien nepietiek,” norāda LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs Hjuņs Hoi.

    Reklāma

    LG elastīgo OLED televizoru no citiem televizoriem pasaulē atšķir tas, ka ekrāna izliekumu var mainīt ar talvadības pults palīdzību, lai pielāgotos skatītāju vēlmēm. Izliekuma diapazons noteikts, ņemot vērā svarīgus faktorus, kas ietekmē skatīšanās pieredzi, tostarp ekrāna izmēru un skatīšanās attālumu. Tā kā skatītāji var mainīt izliekumu, viņi var izbaudīt vislabāko skatīšanās pieredzi, kas katru reizi tiks pielāgota viņu gaumei.

    Šīs 77 collu lielais OLED televizors ir tehnoloģiskas integrācijas rezultāts. Elastīgais OLED televizors pakļauts pārbaudēm vairāku desmitu tūkstošu stundu garumā, lai nodrošinātu šī unikālā ekrāna uzticamību un izturību. Izstrādājot elastīgo OLED televizoru, LG guvis būtiskus panākumus, OLED televizoru segmentā ieviešot vairākus pasaulē pirmo modeļus – ar plakanu ekrānu, izliektu un tagad arī elastīgu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma