Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony prezentē jaunus Blu-ray disku atskaņotājus

    Jaunākie raksti

    • Kopīgojiet viedtālruņu un planšetdatoru saturu televizorā, pateicoties ekrāna spoguļošanas funkcijai
    • Droši straumējiet videoklipus tīklā, izmantojot Super Wi-Fi
    • Skatiet vēl dažādāku saturu, ko nodrošina plašais kodeku atbalsts
    • Veiciet sāknēšanu ātrāk kā vēl nekad, pateicoties Super Quick Start
    • Izbaudiet bagātīgas faktūras un asus attēlus, pateicoties tehnoloģijai IP Content Noise Reduction Pro
    • Digitālais stereo paplašinātājs skaņai piešķir dabiskumu

    Speriet soli pretī viedākai izklaidei ar Sony Blu-ray Disc™ atskaņotāju pavasara kolekciju. Tie ir vēl viedāki un piedāvā aizraujoša satura pasauli ar izciliem attēliem un skaņu, plašas savienojamības iespējas un vieglu vadību. Ātrs veids, kā skatīties internetā pieejamos videoklipus sava televizora ekrānā.

    Visi pieci jaunie Blu-ray Disc atskaņotāju modeļi noteikti atstās neaizmirstamu iespaidu vēl pirms ievadtitru parādīšanās. Super Quick Start garantē ne tikai ātrāku un intuitīvāku darbību, bet arī aizraujošas jaunas attēlu un skaņas funkcijas.

    Reklāma

    Spoguļojiet savu viedtālruni televizora ekrānā

    Dalieties arī ar citiem! Ekrāna spoguļošana, izmantojot Miracast™, televizora ekrānā ļauj redzēt visu, kas ir jūsu Android viedtālrunī vai planšetdatorā . Jums pat nav nepieciešams Wi-Fi maršrutētājs, interneta pieslēgums vai īpašas lietojumprogrammas. Izklaidējieties, kopīgojot interneta videoklipus, YouTube klipus, spēles un daudz ko citu. Viss, kas ir redzams jūsu mobilās ierīces ekrānā, izmantojot bezvadu tīklu, tiek nosūtīts uz Blu-ray Disc™ atskaņotāju skatīšanai televizora ekrānā.

    Stabila straumēšana

    Super Wi-Fi nodrošinātais savienojums ar mājas bezvadu tīklu ir daudz uzticamāks un neliek raizēties par datu drošību. Wi-Fi darbību pastiprina īpaši jutīga antena un atskaņotāja iekšpusē esošs modulis, kas piesaista vājus maršrutētāja signālus no plašākas apkārtnes visā mājā. Lai veiktu kvalitatīvu Full HD video, pat 3D satura, straumēšanu savā mājas tīklā, jums vairs nav jāuztraucas par to, kur ir novietots atskaņotājs.

    Vairāk kodeku, vairāk satura

    Sony izstrādājumu plašais klāsts jums nodrošinās ārkārtīgi daudz izvēles iespēju: visi jaunie Blu-ray Disc atskaņotāji ļaus darboties ar plašu failu un satura tipu klāstu. Demonstrējiet filmas un fotoattēlus, atskaņojiet mūziku, kas saglabāta USB diskos vai jūsu mājas tīkla serverī. Atskaņošanas un demonstrēšanas iespējas vēl nekad nav bijušas tik plašas — sākot no .mkv formāta filmām līdz jaunākajiem skaņas kodekiem, kas nodrošina augstas izšķirtspējas audio iespējas, kas pārspēj CD skaņas kvalitāti.

    Lai sākas šovs!

    Super Quick Start acumirklī aktivizē atskaņotāju. Piekļuve interneta saturam un lietojumprogrammām ir ātrāka nekā jebkad agrāk, un sāknēšana ilgst mazāk nekā sekundi. Arī Blu-ray disku saturs tiek atskaņots ātrāk nekā jebkad iepriekš: ievietojiet disku paliktnī, aizveriet to, un 30 sekunžu laikā jūsu izvēlētā filma jau būs redzama TV ekrānā. Pats diskdzinis ir daudz klusāks un izturīgāks, tam ir slēgts putekļdrošs mehānisms, kas samazina atskaņošanas skaļumu līdz čukstam, vienlaikus arī nodrošinot precīzu atskaņošanu bez traucējumiem.

    Iegūstiet vairāk detaļu

    Plašo ierīču klāstu papildina modelis BDP-S6200 un S7200, kas paplašina jūsu vērtīgo Blu-ray Disc™ kolekciju ar 4K UltraHD, kam ir četrreiz vairāk pikseļu nekā Full HD. Jums noteikti patiks papildu detaļas, kas piešķirs jaunu elpu jūsu iemīļotākajām filmām, skatoties tās 4K televizorā.

    Pat tīmekļa video kvalitāte tiek uzlabota, izmantojot tehnoloģiju IP Content Noise Reduction Pro, kuras darbību nodrošina ātrais divkodolu procesors. No tīmekļa straumēti zemas izšķirtspējas videoklipi ir skaidrāki un ar izteiktākām kontūrām, dzirdams mazāk trokšņu, tiem ir bagātīgas faktūras un dabiskas tonālās gradācijas.

    Nepārspējama skaņa

    Šie jaunie Blu-ray Disc™ atskaņotāji apvieno satriecošus attēlus ar vēl nedzirdētas kvalitātes skaņu. Digitālais stereo paplašinātājs apvieno Sony unikālās audio tehnoloģijas labākai filmu mūzikas klausīšanai, gan skatoties interneta videoklipus, gan klausoties savu MP3 mūzikas kolekciju pievienotajā USB diskā. Digitālais stereo paplašinātājs atjauno tās smalkās augstas frekvences detaļas, kas pazūd, klausoties cieši saspiestus digitālos mūzikas failus. Funkcija Dynamic Range Recovery atjauno zaudēto dinamiku audioierakstiem ar zemu bitu pārraidi, lai nodrošinātu plašu un dabisku skaņu.

    Jaunie Sony BDP-S7200, BDP-S6200, BDP-S5200, BDP-S4200 un BDP-S1200 Smart Blu-ray Disc™ atskaņotāji Eiropā būs pieejami no 2014. gada februāra.

    Galvenās funkcijas un specifikācijas:

    BDP-S7200 BDP-S6200 BDP-S5200 BDP-S4200 BDP-S1200

    Attēls

    4K Upscale
    Super Bit Mapping
    3D Playback
    IP Content Noise Reduction Pro

    Skaņa

    Hi-Res Playback
    SA-CD Playback
    Digital Music Enhancer

    Tīkls

    Screen Mirroring
    Wi-Fi
    DLNA
    Sony Entertainment Network

    Lietojamība

    Dual Core
    TV Side View App
    Wider Codec Support
    Super Quick Start

    i Android 4.2 un jaunākām versijām
    ii Laiks ir atkarīgs no ievietotā diska

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma