Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony prezentē jaunos BRAVIA televizoru modeļus

    Jaunākie raksti

    • Vairāk 4K televizoru un ekrāna izmēru
    • Attēlu kvalitāte ir kļuvusi patiesi izcila, pateicoties X-tended Dynamic Range PRO™
    • Unikālā ķīļveida uzbūve pastiprina skaņas kvalitāti, ietaupa vietu un vienkāršo savienošanas iespējas
    • „Izklaide ar vienu rokas vēzienu”: pilnīgi jauna saskarne ļauj bez piepūles aplūkot televīzijas programmas, straumēt video, lietojumprogrammas un personisko saturu

    Šīs sezonas Sony lielekrāna televizoru BRAVIA modeļu līnija piedāvā izcilas kvalitātes attēlus un pirmšķirīgu skaņu, ko papildina revolucionārs dizains. Jūs arī varēsiet baudīt aizraujoši jaunus veidus sava iecienītākā televizora satura aplūkošanai un mijiedarbībai ar to. 4K televizoru piedāvājums ietver 3 sērijas ar 7 modeļiem. Full HD klāstā ir iekļautas 6 sērijas ar 14 modeļiem. Visas šīs sērijas būs pieejamas pārdošanā jau 2014. gada pavasarī.

    Detalizēti augsta kontrasta attēli

    Jaunajos BRAVIA televizoros galvenais ir attēla kvalitāte. Neatkarīgi no tā, vai skatāties vizuālo saturu Full HD vai detalizētajā 4K Ultra HD, jūs tiksiet ievilkts pārdzīvojumos un emocijās katrā ainā.

    Reklāma

    Ar jauno X-tended Dynamic Range™, kas pastiprina spilgtu gaismu un dziļi melno krāsu kontrastu, attēli ir spilgtāki un iespaidīgāki nekā jebkad agrāk. Modelim BRAVIA X95 ir visizcilākā attēlu kvalitāte, jo tas ir aprīkots ar ekskluzīvo X-tended Dynamic Range PRO™ funkciju, kas trīskāršo*1 dinamisko diapazonu, lai nodrošinātu satriecošu kontrastu katrai ainai. Tas ir jaunais standarts aizraujošākai un kvalitatīvākai skatīšanās pieredzei, sākot no sirdi plosošām drāmām un beidzot ar raidījumiem par dabas izzināšanu.

    Ja dodat priekšroku sporta raidījumiem, 4K/60p ir ideāls standarts dinamiska satura skatīšanai. Jaunie Sony 4K televizori to spēj attēlot vislabāk, jo atbalsta jaunāko HDMI standartu — HDMI 2.0. Šie televizori ir saderīgi arī ar MHL 3.0, kas atbalsta 4K izvadi no viedtālruņiem*2 un planšetdatoriem. Turklāt tajos ir iebūvēts jauns dekoders, kas atbalsta HEVC dekodēšanu un var demonstrēt 4K/60p saturu no.

    4K modeļu darbību nevainojami papildina arī jaudīgā 4K X-Reality PRO apstrādes programma. Neatkarīgi no tā, vai skatāties 4K vai HD, Sony īpašā 4K attēlu datu bāze nodrošina dabiskas faktūras, izteiktas krāsas un kontrastus.

    Sony unikālais TRILUMINOS displejs turpina rosināt dziļas emocijas katrā ainā ar bagātīgiem, koši sarkaniem un smaragdzaļiem toņiem. Viss izskatās tikpat dabiski, kā tas palicis jūsu atmiņā: debesis un jūra, zaļojoši lauki, sejas un viss pārējais. Izcili rezultāti būs pieejami arī, skatoties ar jaunākajām Sony videokamerām un digitālajām videokamerām uzņemtos fotoattēlus un video, kas atbalsta TRILUMINOS krāsas.

    Vieda un kompakta ķīļveida forma

    Jaunais BRAVIA modelis jūsu dzīvojamajai istabai piešķirs jaunas vēsmas, pateicoties tā jaunajam, pasakaini skaistajam izskatam. Inovatīvā ķīļveida uzbūve rada nedaudz konusveidīgu profilu, kas ekrāna leņķi padara ērtu skatīšanai. Šis drosmīgais jaunais dizains ļauj arī ekonomēt vietu: ērti novietojiet televizoru pie sienas vai uz šaura galdiņa — tam nav nepieciešams liels, masīvs statīvs.

    Atsevišķiem modeļiem ir arī jauns pieslēgvietas replikators, kas samazina izmantojamo vadu daudzumu. Sākot no spēļu konsolēm un beidzot ar Blu-ray Disc atskaņotājiem, visi savienojumu kabeļi ir kārtīgi novietoti aizmugurē.

    BRAVIA jaunie modeļi nodrošina arī izteiktāku un tīrāku skaņu

    Modeļi ar izsmalcināto ķīļveida profilu nodrošina lielāku tilpumu, kas paredzēts Sony jaunā Long Duct skaļruņa ar integrālo zemfrekvenču skaļruni ievietošanai, kas savukārt nodrošina bagātīgu plaša diapazona skaņu ar jaudīgiem basiem.

    Modelis BRAVIA X9 saglabā nepārspējamo skaņas kvalitāti, kas ir raksturīga Sony unikālajiem priekšējiem Magnetic Fluid skaļruņiem. Tie nodrošina vēl nedzirdēti skaidru un jaudīgu pilna diapazona skaņu. Jaunajā dizainā, kam nav nepieciešams skaņas slāpētājs, ir izmantots arī ar vizlu stiprināts stiklšķiedras materiāls, kas mazina skaņas kropļojumu. Jūs sajutīsiet atšķirību ar ļoti izteiktām vidējām un augstajām skaņām, klausoties balsis, instrumentu solo vai dinamisku rokmūziku.

    Jaunā tehnoloģija Clear Audio+, kas ir iekļauta tieši šī gada BRAVIA klāstā*2, regulē televizora skaņu vēl precīzāk, lai klausīšanos padarītu tikpat reālu kā skatīšanos. Lai iegūtu ideālu skaņu bez īpašas piepūles, ir apvienotas Sony tehnoloģijas Clear Phase, Clear Vocal un S-force Front Surround. Mūzikas un dialogu atskaņošana ir uzlabota — tie ir skaidrāki un atdalītāki neatkarīgi no tā, vai skatāties filmas, dzīvās mūzikas koncertus, sporta pārraides vai ko citu.

    Bezvadu zemfrekvenču skaļrunis SWF-BR100 (izvēles aprīkojums) ir izstrādāts tā, lai skatīšanos lielajā ekrāna papildinātu ar bagātīgām, jaudīgām, dziļām basu skaņām. Viegli uzstādāmo bezvadu raiduztvērēju var vienkārši pievienot televizoram, un tas veic automātisku regulēšanu, nosakot fāzi un nogrieztās frekvences .

    Lai televizora nodrošinātā skaņa būtu īpaši iespaidīga, Sony iesaka to savienot pārī ar HT-CT770 stieņveida skaļruni — tas ir gan elegants, gan lielisks veids, kā dzirdēt klusus dialogus. HT-XT1 stieņveida skaļruni varat arī nemanāmi novietot zem televizora — tā slaikais, jaudīgais zemo frekvenču skaļrunis nodrošina dziļus basus spraigām ainām ekrānā, savukārt skaistā stikla virsma to padara elegantu un izturīgu. Lai pilnībā izbaudītu 5.1 kanālu iespēju, izvēlieties BDV-N9200W mājas kinozāles sistēmu. Tā „atdzīvina” Blu-ray Disc™ filmas un mūziku, atskaņo augstas izšķirtspējas audio un tai ir pieci Magnetic Fluid skaļruņi. Šajā telpiskās skaņas iekārtā ir izmantotas Sony unikālās telpiskās digitālā signāla apstrādes tehnoloģijas, kas rada sajūtu, ka atrodaties dzīvās mūzikas koncertā vai kinoteātrī.

    Nevainojamāka, ātrāka un vieglāk iegūstama izklaide

    Izcili attēli un skaņa ir apvienoti ar jaunām un vienkāršām lietošanas iespējām. Satura pārlūkošana tagad ir daudz vieglāka, pateicoties BRAVIA intuitīvajam jaunajam interfeisam. Sākumekrānā ir pieejamas vienkāršas rindas ar kategoriju kubiem, kas redzami slānī virs tās programmas, kuru attiecīgajā brīdī skatāties, tādējādi ļaujot atrast meklēto vienā acumirklī. Pārlūkojiet un izvēlieties no visvairāk skatītajiem „Aktuālajiem televīzijas šoviem”, „Ieteikumiem”, ieteiktajiem interneta video, draugu augšupielādētajiem fotoalbumiem un jūsu pašu ierakstītajiem šoviem. Viss ir rūpīgi sakārtots viegli pārlūkojamās rūtīs: tas ir tik viegli, ātri un ērti kā pārlapot žurnālu.

    Ātrā televizora startēšana ļauj jums tieši piekļūt nepieciešamajam saturam bez liekas kavēšanās. Televizors ieslēdzas mazāk nekā divās sekundēs*2, un lietojumprogrammas, piemēram, YouTube, tiek palaistas uzreiz no sākumlapas — ātrāk nekā jebkad iepriekš. Ar BRAVIA jūs varat atrast un skatīties kāroto gandrīz uzreiz.

    Mijiedarbība ar televizoru vēl nekad nav bijusi tik intuitīva kā ar jauno funkciju One-Flick Remote. Ērti pārlūkojiet ekrānā redzamo un ātri izvēlieties un skatiet saturu, izmantojot skārienpaliktņa tālvadības pulti. Jums pat nav jāvērš pults pret televizora ekrānu, kad esat ērti iekārtojies dīvānā pēc garas, nogurdinošas dienas. NFC ir iegults tālvadības pultī, lai nodrošinātu nevainojamu bezvadu savienojumu ar citām mobilajām ierīcēm. Spoguļošana ar vienu pieskārienu uzreiz kopīgo jūsu viedtālruņa saturu ar lielo ekrānu, lai ikviens istabā to varētu redzēt.

    Jaunā funkcija Social Viewing televizora skatīšanos padara vēl kopīgāku un interaktīvāku. Sekojiet citu cilvēku Twitter ziņojumiem par šovu, ko skatāties savā ekrānā. Izmantojiet iebūvēto kameru un mikrofonu, lai tērzētu ar draugiem un radiniekiem, izmantojot Skype, vienlaikus arī skatoties televizoru. Video kvalitāte saglabā asumu pat vāja apgaismojuma apstākļos, savukārt Sony unikālā atbalss novēršanas tehnoloģija gādā par to, lai ikviens dzirdētu sarunu.

    Režīms Live Football Mode ļauj maksimāli izbaudīt spēles spriedzi mača laikā, optimizējot attēlus un skaņu, lai iegūtu autentisku stadiona efektu ar zaļu zāli, veiksmīgām piespēlēm un pūļa gavilēm, kas skan jums ausīs. Jaunais, ērtais interfeiss pat integrē FIFA jaunumus un spilgtākos momentus. Pieskarieties pogai un uzreiz izslēdziet komentētāja balsi, ja vēlaties netraucēti koncentrēties spraigajai darbībai.

    Sony jaunais BRAVIA modeļu klāsts ar 4K Ultra HD un Full HD LCD televizoriem Eiropā būs pieejams pārdošanā no 2014. gada pavasara.

    *1 salīdzinot ar citiem televizoriem
    *2 izņemot BRAVIA R4
    *3 ja ir iespējota automātiskā startēšana

    BRAVIA LCD TV 2014. gada pavasara klāsta specifikācijas

    X95 KD-X9505 X9 KD-X9005 X85 KD-X8005 W95 KDL-W955 W85 KDL-W855 W8 KDL-W805 W7 KDL-W705 W6 KDL-W605 R4KDL-R48/3
    Size 85 79/65/55 65/55/49 65/55 60 55/50/42 50/42/32 60/48/40 40/32
    Resolution 4K FHD FD  HD:32”
    FormFactor Wedge Port replicator Wedge Wedge
    Picture Engine 4K X-Reality Pro X-Reality PRO ClearResolution Enhancer
    Colour TRILUMINOS Display
    Brightness& Contrast X-tended Dynamic RangePRO X-tended Dynamic Range X-tended Dynamic Range
    Speaker Long Duct Magnetic Fluid Bass Reflex Long Duct Bass Reflex Bass Reflex
    User Experience New UI with One-flick Entertainment, Quick Start, Camera, One Touch Mirroring New UI
    One Flick Remote Included  Optional
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma