Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony iepazīstina ar pirmo skaļruni, ko darbina televizors

    Jaunākie raksti

    • Gaumīgais dizains papildina televizora eleganto izskatu
    • Dziļa virtuālā ieskaujošā skaņa ar jaudīgiem basiem
    • Bluetooth® un NFC nodrošina klausīšanos no viedtālruņa tikai ar vienu pieskārienu
    • Iespēja regulēt skaņu no sava mobilā tālruņa, izmantojot bezmaksas lietojumprogrammu SongPalTM, kas paredzēta operētājsistēmai iOS/Android

    No spraigas darbības ekrānā līdz pat intīmam dialogam: pateicoties Sony izcilajām tehnoloģijām, no televizora nākošā skaņa nodrošinās papildu iespaidus, klātbūtnes un reālisma efektu. Divus stilīgos skaļruņus papildina jaunais skaļrunis, ko darbina televizors — tas pastiprina televizora nodrošināto skaņu un mazina istabā radītos trokšņus.

    Stilīgie, elegantie skaļruņi HT-CT770 un HT-CT370 piepilda istabu ar bagātīgu virtuālu ieskaujošo skaņu un dunošiem basiem, kas katru pakaļdzīšanos ar automašīnu un orķestra izpildītā skaņdarba kulmināciju padara ļoti reālistisku. HT-XT1 skaļrunis, ko darbina televizors, ir nemanāmi ievietots zem televizora, un tas piešķir pilnīgi jaunu skaņu dimensiju jūsu iecienīto televīzijas šovu skanējumam. 2014. gada modeļi, kas ir aprīkoti ar savienojamības iespējām , ļauj pavisam vienkārši uzlabot televizora skaņas kvalitāti dzīvojamā istabā.

    Reklāma

    Aplausus vērta skaņa, ērtas savienojuma izveides iespējas

    2.1 kanālu S-Master digitālā pastiprinātāja tehnoloģija pastiprina televīzijas šovus, filmas un spēles ar jaudīgu daudzkanālu audio. Jūs spēsiet saklausīt atsevišķus instrumentus un katru dialogu patiesi skaidri no skanīgiem zemajiem līdz pat skaidri detalizētiem augstajiem toņiem. S-Force Pro Front SurroundTM apstrāde nodrošina bagātīgi fakturētu, dziļu akustisko lauku ar plašu un labu akustiku, ko var baudīt ikviens, kas atrodas istabā.

    Jaunums skaļruņiem ir ClearAudio+TM, kas novērš ar precīzu iestatīšanu saistītus sarežģījumus, lai iegūtu ideālu rezultātu jebkuram avotam. Jaunākās paaudzes digitālā signāla apstrāde optimizē skaņu bez liekas piepūles — no jaunākajiem Holivudas grāvējiem līdz dzīvās mūzikas koncertiem DVD un mūzikai, kas pieejama jūsu viedtālrunī. Ar DTS-HD atbalstu un Dolby TrueHD jums tiks nodrošināta augstākās kvalitātes skaņa visam atskaņotajam saturam.

    Ja jums ir grūti sadzirdēt to, kas tiek runāts ekrānā, atliek vien pieskarieties pogai „Voice” (Balss), lai skaidri sadzirdētu visu dialogu. Ir pieejami vairāki režīmi, kas efektīvi pastiprina balss līmeņus, līdz viss ir skaidri dzirdams.

    Vai vēlaties uzreiz atskaņot filmu mūziku, kamēr mājās atpūšaties vai izklaidējaties? Pateicoties jaunajiem skaļruņiem tagad ir ārkārtīgi viegli kopīgot mūziku no sava viedtālruņa, planšetdatora vai Bluetooth® ierīces. Vēl vienkāršāk to ir paveikt, ja jūsu ierīce atbalsta NFC: vienkārši pieskarieties ar savu mobilo ierīci, lai izveidotu tūlītēju savienojumu, un baudiet savus iemīļotākos skaņdarbus bezvadu brīvībā. Saderība ar AAC kodeku nodrošina tīru, smalki detalizētu digitālo skaņu, straumējot mūziku caur Bluetooth® no Apple vai Android™ ierīces.

    Jaunos skaļruņus, var regulēt arī bezvadu režīmā no viedtālruņa vai planšetdatora ar jauno lietojumprogrammu SongPal, izmantojot Bluetooth .

    Skaļruņi HT-CT770 un HT-CT370

    Šie divi jaunie skaļruņu modeļi ievedīs jūs aizraujošā daudzkanālu audio pasaulē. CT770 ir ideāls partneris lielekrāna televizoriem — tas apvieno iespaidīgu 330 W kopējo izejas jaudu, kas ļauj pēc iespējas labāk izbaudīt jebkuru asa sižeta filmu vai koncertuzvedumu, pateicoties 2 x 20 mm augstajām frekvenču skaļruņa iekārtām un 160 mm zemo frekvenču skaļruņa iekārtai. Modelis CT370 nodrošina nevainojamu 300 W audio pat mazākā izmērā.

    Šo eleganto skaļruni, kas ir tikai 5 cm augsts, var nemanāmi novietot televizora priekšpusē, neaizsedzot ekrānu vai IR sensoru, vai piestiprināt to pie sienas. Neskatoties uz tā slaido profilu, šis skaļrunis nodrošina nepārspējami izcilu skaņu, pateicoties jaunam skaļruņa difuzoram, kas rada gludu un vienmērīgu skaņu.

    Zemos trokšņus un rībienus atskaņo jaudīgais bezvadu zemfrekvenču skaļrunis — novietojiet to jebkurā vietā istabā un baudiet sirdi plosošus basus, kurus var patiesi izjust. CT370 zemfrekvenču skaļrunim ir divas izvietošanas iespējas: to var horizontāli noguldīt uz plaukta vai paslēpt zem dīvāna, vai arī novietot vertikāli uz grīdas.

    HT-XT1 skaļrunis, ko darbina televizors

    Vai vēlaties pastiprināt televizora skaņu bez papildu kabeļu un skaļruņu jucekļa? Nekad agrāk tas vēl nav bijis tik viegli —skaņas pamatne — viedais, kompaktais „vienas kastes” risinājums ir ideāli piemērots audio izvadei dzīvojamā istabā, darbistabā vai guļamistabā.

    Skaļrunis, ko darbina televizors, ir izcili piemērots BRAVIA 32–50 collu modeļiem, jo to var novietot tieši zem televizora. Tā slaidās, skaidrās līnijas un spīdīgais, skrāpējumizturīgais pārklājums padara to nemanāmu jebkurā istabā. Uzstādīšana ir pavisam vienkārša: pievienojiet savu televizoru caur HDMI, un sagatavojieties lieliskām vakara izklaidēm ar jaudīgu 2.1 kanālu virtuālo ieskaujošo skaņu.

    Visas televīzijas pārraides ir dzirdamas dzidri un skaidri, pateicoties divām iebūvētām zemfrekvenču skaļruņa dziņa iekārtām, kas nodrošina bagātīgu, noregulētu basu skaņu, piešķirot īpašu efektu spraiga sižeta filmām, dialogiem un spēlēm. Neraizējieties par graboņu un vibrāciju, kas varētu likt jūsu televizoram drebēt: stingrais korpuss, stiprinātā stikla virsma un pārdomāti novietotie skaļruņi nodrošina to, ka 170 W spēcīgā skaņas enerģija saviļņo jūs, nevis televizoru.

    Šajā sezonā jaunie Sony skaļruņi būs pārdošanā jau no 2014. gada pavasara.

    Galvenās funkcijas un specifikācijas:


    Sound Bar HT-CT770 Sound Bar HT-CT370 Sound Base HT-XT1
    Total power output 330W 300W 170W
    S-Force Pro Front Surround Yes Yes Yes
    Speaker size (main unit) 60mm x220mm tweeter x2 60mm x2, 35x80mm x2
    Subwoofer driver size 160mm 100x150mm 100mm x2
    NFC/Bluetooth® Yes/Yes Yes/Yes Yes/Yes
    SongPal app control Yes Yes Yes
    ClearAudio+ Yes Yes Yes
    HDMI In/Out 3/1(ARC) 3/1(ARC) 3/1(ARC)
    Digital In Optx1 Optx1 Optx1
    Analogue In 1 1 1
    Dimensions (WxHxD) Bar: 1030x50x113mmSubwoofer: 271x404x271mm Bar: 900x50x113mmSubwoofer: 135x 361 x 394mm 720x310x72mm*Subwoofer: Built-in
    Weight 11.4Kg 9.4Kg 8Kg

    i Trīs HDMI ieejas un viena HDMI izeja nodrošina ērtu pievienošanu televizoram, Blu-ray Disc™ atskaņotājam, spēļu konsolei un kabeļa pierīcei/satelīta kastei.
    ii iOS6 un jaunākām versijām, kā arī Android 2.3.3 un jaunākām versijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma