Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē Galaxy Camera 2, NX30, WB350F un vēl četras jaunas fotokameras

    Jaunākie raksti

    Starptautiskajā patērētāju elektronikas izstādē CES 2014, kas šonedēļ norisinās Lasvegasā, ASV, Samsung Electronics iepazīstina ar jaunākajām fotokamerām. Iemūžināt un dalīties ar izteiksmīgiem un unikāliem attēliem, tagad varēs ar jaunajām, elegantajām un iespaidīgi aprīkotajām Samsung kamerām – Galaxy Camera 2, NX30, WB350F, WB35F, WB50F, WB1100F un WB2200F. “Samsung šogad mūs ir pārsteidzis ar tiešām satriecošiem fotokameru jaunumiem. Ikviens var atrast sev piemērotāko, vai tā būtu kāda no stilīgajām WB sērijas kamerām, iespaidīgā NX30 vai modernā Galaxy Camera 2.” vēsta Samsung Electronics Baltics Digitālās fototehnikas produktu grupas vadītājs Artis Mēness.

    Galaxy Camera 2

    Samsung Galaxy Camera 2
    Samsung Galaxy Camera 2

    GalaxyCamera 2 ir pēctecis apbalvojumiem bagātajam Galaxy Camera hibrīdam, kas apvieno augsta līmeņa kameras kvalitatīvo attēlveidošanu ar plašām koplietošanas iespējām un intuitīvu lietojamību – tas viss, lai konkurētu ar visjaunākajiem viedtālruņiem. Galaxy Camera 2 revolucionārās tehnoloģijas, to skaitā uzlabots 1,6 GHz četrkodolu procesors un Android platforma, lietotājiem ļauj vēl ātrāk un vienkāršāk uzņemt augstas kvalitātes attēlus, rediģēt tos, kā arī koplietot ar ģimeni un draugiem. Vieglā, retro stilā ieturētā Galaxy Camera 2 ir teicama izvēle tiem, kas tehnoloģiju vārdā nevēlas upurēt stilu un eleganci.

    Reklāma

    Teicama veiktspēja

    Uz Android platformas bāzētās Galaxy Camera 2 funkcijas ir veidotas tā, lai tās būtu maksimāli intuitīvas un parocīgas. Tagad notvert ideālo kadru var arī neiedziļinoties iestatījumu vai lietotāju pamācības labirintos. Pateicoties uzlabotai baterijas veiktspējai (2000 mAh), aizrautīgākie fotogrāfi tagad varēs iemūžināt vēl vairāk lielisku atmiņu un ilgākā laika periodā.

    Jaunās kameras iespaidīgais 16 megapikseļu BSI CMOS attēlveidošanas sensors nodrošina patiesi dzīvīgus attēlus ar košu un bagātīgu krāsu paleti, kā arī augstu detalizācijas pakāpi. Fotogrāfiem, kam īpaši patīk uzņemt bildes tuvplānā, noderīga būs 21x Optiskā tālummaiņa.

    Jaunās kameras īpašniekiem nevajadzēs satraukties par vietas trūkumu kameras atmiņā. Kameras iebūvēto atmiņu papildina jau uzstādīta Dropbox lietotne ar ekskluzīvu piedāvājumu divu gadu garumā izmantot 50 GB brīvu vietu mākoņserverī.

    Pārdošanā būs pieejama sākot no februāra beigām, aptuvenā cena mazumtirdzniecības veikalos 450 €.

    NX30

    Samsung NX30
    Samsung NX30

    Apvienojot pēdējos gados tik populāro retro stilu ar futūristisku un ergonomisku dizainu Samsung ir radījis jaunu izcilu kameru –NX30. Iedvesmojoties no profesionālās kategorijas foto rīkiem, kamerai ir ievērojami uzlabota veiktspēja un ar to varēsiet tvert patiesi augstas kvalitātēs kadrus. Samsung ir arī paplašinājis NX sērijas objektīvu klāstu, piedāvājot savu pirmo supreme jeb „S” sērijas premium klases objektīvu. Šis objektīvs ir mūsdienu inženierijas meistardarbs, kas ietver jaunākās tehnoloģiju inovācijas apvienojumā ar nevainojamu kvalitāti.

    Būtiskākais – attēla kvalitāte

    Modernais 20,3 megapikseļu APS-C CMOS attēlveidošanas sensors garantē izcilas kvalitātes attēlus ar bagātīgu krāsu paleti un augstu detalizācijas pakāpi. Lielā izmēra sensors ir teicami piemērots piesātinātu attēlu iegūšanai ar izteiksmīgu priekšplānu un izpludinātu fonu. Neuzspēlētas, zibenīgi mainīgas ainas un kustīgus objektus tagad ļaus tvert Samsung NX AF System II ātrā un precīzā auto fokusēšanās sistēma.
    Pateicoties NX30 kameras 1/8000 sekundes daļas slēdža ātrumam un spējai uzņemt 9 kadrus sekundē ar Continuous Shooting funkciju iemūžini straujus un īsus dzīves mirkļus nevainojamā asumā. Šīs funkcijas palīdz notvert kustības, kas ar neapbruņotu aci nav pat manāmas.

    Jaunas perspektīvas kadrējumam paver NX30 kameras atlokāmais elektroniskais skatu meklētājs (XGA, 2,359K punktu izšķirtspēja). Ja pūlis aizsedz skatu vai arī vienkārši vēlaties iegūt interesantāku skata leņķi, 80 grādos lokāmais elektroniskais skatu meklētājs (EVF) ļaus viegli atrast vēlamo skata leņķi.

    Ar iespēju pārvietot no sāna uz sānu par 180 grādiem un uz augšu vai leju par 270 grādiem NX30 kameras 76,7 milimetru (3 collu) Super AMOLED atlokāmais skārienvadības ekrāns sniedz plašākas fotografēšanas iespējas, jo īpaši tā dēvēto selfie jeb pašportretu foto vai video uzņemšanai.
    Pārdošanā būs pieejama sākot no februāra sākuma, aptuvenā cena mazumtirdzniecības veikalos 1000 €.

    WB350F

    Cilvēki, kas vēlas iemūžināt un dalīties ar izteiksmīgiem un unikāliem attēliem, tagad to var paveikt ar eleganto un iespaidīgi aprīkoto Samsung WB350F SMART kameru. Šī kompaktā zoom kamera ir aprīkota ar 21x optisko tālummaiņu un 23 milimetru platleņķa objektīvu, kas ļauj lietotājiem uzņemt fotogrāfijas ar īpašu attēla dziļumu un detalizācijas pakāpi. Vai tas būtu objekts tālumā vai vērienīga dabas ainava, ar šo kameru attēli vienmēr būs detalizēti, kristāldzidri un gaiši.

    Ar 16 megapikseļu BSI CMOS attēlveidošanas sensoru, vairs nebūs nepieciešams izmantot zibspuldzi vietās, kur tā nav īsti vajadzīga vai ir nepiemērota, jo WB350F kamerai pietiek ar ievērojami mazāku gaismas daudzumu tai pat laikā nezaudējot attēla kvalitāti.

    Šī kamera papildināta arī ar kādu fotokamerām visai neierastu funkciju, jeb Baby monitor. Šī funkcija ar kameras starpniecību ziņos jaunajiem vecākiem par trokšņiem istabā, kurā kamera novietota. Savienojot kameru ar wifi tīklu tā sūtīs video vecākiem tieši uz viedtālruni.

    Pārdošanā būs pieejama sākot no janvāra beigām, aptuvenā cena mazumtirdzniecības veikalos 250 €.

    WB2200F

    Fotogrāfiem, kam ir trenēta acs uz smalku detaļu fiksēšanu, tagad ir vēl plašākas radošo izpausmju iespējas ar jauno Samsung WB2200F Super Bridge Long Zoom kameru, kas aprīkota ar 60x optisko tālummaiņu. Šis premium kategorijas modelis ir apveltīts ar intuitīvi lietojamu dizainu, jaudīgu optiskās tālummaiņas sniegumu un ilgāku baterijas darbības laiku.
    Pārdošanā būs pieejama sākot no marta beigām, aptuvenā cena mazumtirdzniecības veikalos 440 €.

    WB1100F

    Samsung ir lepns prezentēt iespaidīgo papildinājumu savā WB sērijas fotokameru klāstā – WB1100F, kas papildināta ar lielisko 35x optisko tālummaiņu un 25 milimetru platleņķa objektīvu. Jaunā kamera ļauj lietotājiem viegli iegūt gan izcilus tuvplāna kadrus, gan augstas detalizācijas attēlus ar plašu kadrējumu.

    Balstoties uz ierīces iespaidīgo tālummaiņas sniegumu, Samsung WB1100F kamera ir aprīkota ar SpeedControl taustiņu, kas lietotājiem ļaujievērojami ātrāk mainīt tālummaiņas pakāpi. Šī funkcija nodrošina straujas darbības kadru uzņemšanu nodrošinot pietuvinājumu un nekļūdīgu asuma pakāpi. Ar SpeedControl taustiņu iespējams aktivizēt gan tālummaiņas funkcionalitāti, gan arī panorāmas režīmu, tā iegūstot teicamas detalizācijas panorāmas attēlus.

    Pārdošanā būs pieejama sākot no februāra vidus, aptuvenā cena mazumtirdzniecības veikalos 240 €.

    WB35F

    WB35F kamera ir aprīkota ar iespaidīgu 12x optisko tālummaiņu un 16 megapikseļu CCD attēlveidošanas sensoru, kas fotogrāfiem ļauj iegūt kvalitatīvus attēlus ar teicamu detalizāciju un košām krāsām. Pārdošanā būs pieejama sākot no februāra beigām, aptuvenā cena mazumtirdzniecības veikalos 140 €.

    WB50F

    Elegantā WB50F kamera piedāvā spēcīgu tālummaiņu un izkliedētu zibspuldzes gaismu dabiski izgaismotu un detalizētu attēlu iegūšanai.

    Pārdošanā būs pieejama sākot no marta sākuma, aptuvenā cena mazumtirdzniecības veikalos 180 €.

    Papildus 12x optiskajai tālummaiņai jaunā WB50F kamera ir arī aprīkota ar 16 megapikseļu CCD attēlveidošanas sensoru, kas apvienojumā ar izkliedētās zibspuldzes gaismu ļauj iegūt attēlus ar vienmērīgāku un dabiskāku apgaismojumu.

    Vienkārša koplietošana un kameras lietojamība

    Samsung kamerām attēlu koplietošana ir padarīta maksimāli vienkārša ar Wi-Fi un NFC savienojumu atbalstu, kas pieejams visās septiņās jaunajās kamerās. Jaunā, novatoriskā Tag&Go funkcija ļauj pavisam viegli savienot kameru ar viedtālruņiem, kā arī citām ierīcēm ar NFC atbalstu. Viss, kas nepieciešams – pieskarties ar kameru, piemēram, pie viedtālruņa, un abas ierīces tiks automātiski savienotas pārī, lai ar dažādu papildfunkciju palīdzību ērti un ātri pārsūtītu attēlus. Piemēram, ar PhotoBeam funkciju kamerā aplūkotais attēls tiek automātiski pārsūtīts uz pārī pievienoto viedtālruni, savukārt MobileLink funkcija ļauj fotogrāfiem precīzi atlasīt uz viedtālruni pārsūtāmos attēlus. Radošākai fotografēšanai iespējams izmantot attālinātā skatu meklētāja funkciju, kas ļauj fotogrāfam kameru kontrolēt ar sava viedtālruņa palīdzību, tādējādi nodrošinot lielāku rīcības brīvību attēlu uzņemšanas procesā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma