Web Analytics
More
    Reklāma

    LG ienāk fitnesa tehnoloģiju tirgū, prezentējot Lifeband touch aproci un Heart Rate austiņas

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) šodien izstādē CES 2014 iepazīstināja ar LG Lifeband Touch veido sporta aproci and LG Heart Rate austiņām, iezīmējot uzņēmuma pirmos soļus fitnesa tehnoloģijās. Abi produkti apvieno ērtu dizainu un savienojamību ar citām ierīcēm, noveršot nepieciešamību pēc papildus rīkiem lietotāja veselības stāvokļa uzraudzīšanai.

    Mūsu ierīču unikalitāte ir tāda, ka tās netika izstrādātas vien tikai treniņiem, bet arī ikdienas lietošanai birojā vai mājās. Ar Lifeband Touch aproci jūs varat saņemt zvanu un tekstu paziņojumus, kas sūtīti no jūsu viedtālruņa, kamēr Heart Rate Earphones teicami atskaņo mūziku visu dienu, kad jūs netrenējaties. Šīs ir kaut kas krietni vairāk nekā tikai vienkāršas fitnesa ierīces, norāda LG New Business nodaļas LG Home Entertainment Company viceprezidents Džims Kleitons .

    Reklāma

    Lifeband Touch ir viedā sporta aproce ar ērtu dizainu, un tā ir savienojama ar sidrs ritma monitoriem, kā arī viedtālruņiem. Tikmēr inovatīvās Heart Rate austiņas piedāvā ērtu veidu kā lietotājiem sporta nodarbības laikā izmērīt sirds ritmu. Abas ierīces paredzētas, lai nodrošinātu lietotājiem lielāku kontroli pār savu veselību. Lifeband Touch aproci un Heart Rate austiņas iespējams ar bezvadu savienojuma palīdzību savstarpēji savienot. Savienojumā ar viedtālruņiem (Android un iOS) šīs ierīces spēj pārraidīt datus intuitīvai, viegli lietojamai LG Fitness aplikācijai vai tādām citu kompāniju aplikācijām kā MyFitnessPal, Runkeeper vai MapMyFitness.

    Lifeband Touch sporta aproce ir asimetriska un elastīga, nodrošinot lielāku komfortu par citām nēsājamām sporta aprocēm. Ierīce aprīkota ar skārienjūtīgu OLED paneli, kas rāda laiku, biometriskos rādītājus, ienākošos zvanus un kontrolē mūzikas atskaņošanu, turklāt tajā iebūvēts trīs asu akselometrs un altimetrs, kas nodrošina ierīcei iespēju precīzi noteikt tādus svarīgus datus kā distanci, ātrumu, soļu skaitu, patērēto kaloriju daudzumu un plānoto tempu. Visa šī informācija redzama, ar pirkstu pārvelkot OLED displejam. Izstrādāta, lai būtu viegla un ērti lietojama, šī ierīce izmanto unikālu kustību noteikšanas algoritmu, kas automātiski ieslēdz ekrānu, kad lietotājs pagriež savu locītavu. Lifeband Touch arī nodrošina bezvadu savienojamību ar Bluetooth funkciju, lai pārraidītu datus uz viedtelefonu vai saņemtu datus no tādām ierīcēm kā Heart Rate austiņas.

    LG Heart Rate austiņas izmantota PerformTek¨ sensoru tehnoloģija, kas nolasa asins plūsmas signālus no auss iekšējās daļas, lai iegūtu precīzus tādus biometriskos datus kā sirds ritmu un maksimālo skābekļa patēriņu (VO2 max). LG izmantojis elastīgu austiņu uzgaļu dizainu, lai padarītu Heart Rate austiņu lietošanu krietni ērtāku salīdzinājumā ar līdzīgām monitoringa ierīcēm. Ar austiņām savienots piespraužams medaljons nodrošina Bluetooth savienojumu, kas ļauj ierīcei nosūtīt datus uz viedtelefoniem vai Lifeband Touch aproci.

    Lifeband Touch viedā sporta aproce un Heart Rate austiņas būs pieejamas ASV 2014.gada pirmajā pusē, bet vēlāk nonāks tirdzniecībā arī citos tirgos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma