Web Analytics
More
    Reklāma

    Google beidzot apvienos Waze un Android Auto

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada nogalē Android Auto pārlēca no tikai jaunās automašīnās un dārgos auto radio pieejamas ekstras uz bezmaksas lietotni, kas ļauj Android Auto pilnvērtīgi izmantot jebkurā Android viedtālrunī. Google pagājušā gada I/O 2016 konferences norises laikā parādīja Waze integrāciju Android Auto, bet nekādi tālāki soļi nesekoja.

    Šobrīd Android Auto paļaujas uz Google Maps, un Waze iekļaušana ir ļoti gaidīts Android Auto atjauninājums. Tiek ziņots, ka Waze beta testētāji palēnām sāk savās ierīcēs ieraudzīt Android Auto un Waze sadarbības ielūgumus, bet abu servisu saplūšana vēl nav notikusi. Sākotnēji Waze nonāks pie fizisku Android Auto ierīču izmantotājiem, tāpēc steigties ar beta programmatūras pieteikumu nevajadzētu.

    Reklāma

    Pagaidām Android Auto oficiāli darbojas vien 31 valstī, lieki piebilst, ka Latvija nav to sarakstā. Tiesa, katrs pats var doties un lejupielādēt Android Auto APK datni no neoficiāliem avotiem, bet šādas darbības var novest pie ļaundabīgas programmatūras nonākšanas Android viedierīcē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    05.04.2017 13:00

    Sanāk, ka nākotnē vāzei mainīsies nosaukums. Cerams, ka vismaz iespējas paliks.

    GGrs
    05.04.2017 13:55
    Reply to  Krotow

    Es vispār brīnos, google maps/android auto vēl nav apēdis waze, jo google jau pirms laba laika nopirka.

    digitalk
    05.04.2017 18:57
    Reply to  GGrs

    laikam negrib nogremdēt, bet prātīgi integrēt. waze jau turas uz brīvprātīgiem entuziastiem, kuriem nav slinkums ‘savējos’ pabrīdināt.

    as
    06.04.2017 10:37

    Interesanti, ka kautkur lasīju, ka google no waze vai otrādi ņem datus par sastrēgumiem, neatceros, kurš no kura, bet dzīvē maršrutēšana abiem softiem ir pilnīgi atšķirīga – google grib braukt pa vienu ceļu, kamēr waze piedāvā pa citu

    Reklāma