Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony prezentē jaunās Handycam kameras

    Jaunākie raksti

    • Full HD Handycam® CX900E ar aizmugures gaismojuma 1.0 tipa Exmor R™ CMOS attēlu sensoru, augstu bitu ierakstīšanas ātrumu XAVC S un manuālām funkcijām
    • Uzlabotais SteadyShot tagad ir 13x stabilāks1 pat vienmērīgākiem attēliem
    • Jaunā, jaudīgā BIONZ X programma īpaši ātrai apstrādei un izcilai attēlu kvalitātei
    • Mūsu četri jaunie projektoru modeļi ar ārējo ieeju satura projicēšanai no tālruņa, kameras vai personālā datora
    • Uzlabotās funkcijas iekļauj spilgtāku iebūvētu projektoru ar trapeces pielāgojumu, pilnveidotas skaņas funkcijas — My Voice Cancelling, Motion Shot Video un Picture Effect
    • Wi-Fi un NFC pārsūtīšanai ar vienu pieskārienu un tālvadībai no jūsu viedtālruņa

    Ar Handycam® no Sony, kurai ir jaudīgas attēlveidošanas tehnoloģijas, var uzņemt nevainojamus Full HD video un detalizētus attēlus, kam nevar stāties pretī citas digitālās videokameras vai jūsu viedtālrunis.

    2014. gada pavasara līnijā tiek izlaista prestižā HDR-CX900E, kas nosaka jaunus standartus Handycam® attēla un skaņas kvalitātei kompaktā korpusā. Tai pievienojas pieci citi modeļi ar tādām izcilām funkcijām kā Balanced Optical SteadyShot īpaši stabilai attēlu iegūšanai, uzlabotiem projektoriem, vienkāršu kopīgošanu bez vadiem un tālvadību no viedtālruņa.

    ReklāmaAdvertisement

    Handycam® CX900E: profesionāla attēlu apstrāde, mazāk nesamā

    Tas ir pēdējais vārds attiecībā uz attēlu kvalitāti, skaņu un lietotājam draudzīgām funkcijām. Flagmanis HDR-CX900E paceļ jūsu personiskos video jaunā radošās izpausmes līmenī, sniedzot labāko Handycam® pieredzi funkcijām bagātā digitālajā videokamerā, kuru ir pārsteidzoši viegli lietot. Šī ir pirmā Handycam®, kas ir aprīkota ar lielu 1.0 tipa Exmor R™ CMOS attēlu sensoru, kas izšķir smalku attēla detaļu apjomus. Jūs iegūsiet izcilu attēlu kvalitāti katrā kadrā ar ļoti zemu trokšņu līmeni, pat ja uzņemat krēslainā laikā.

    CX900E var atskaņot arī Full HD video ļoti augstā 50 Mbps pārraides ātrumā, izmantojot jauno XAVC S video formātu. Gluži tāpat kā profesionāla kamera, tā ļauj ambicioziem filmu veidotājiem atklāt emociju un detaļu pilnu gammu katrā ainā, pat pie ātras kameras panoramēšanas, kas ir problemātiski parastajām digitālajām videokamerām. Īpašs uzlabojums ir augstais kadru nomaiņas ātrums 120 fps, notverot katru niansi ātru kustību darbībā, piemēram, sprintā vai dejā. Izbaudiet skaistas, vienmērīgas lēnās kustības, atkārtoti atskaņojot savus rediģētos uzņēmumus vienā piektdaļā no normālā ātruma.

    Digitālās videokameras lielais sensors ļauj veidot izsmalcinātu fona izplūduma efektu apvienojumā ar ZEISS Vario-Sonnar T* objektīvu, kuram ir septiņu asmeņu atvērums. Trīs iebūvēti pieslēdzami ND filtri samazina gaismas līmeni, kas iekļūst kamerā, lai uzņemtu filmas ar profesionāliem „bokeh”°(fona defokusēšanas) efektiem bez nepieciešamības mainīt aizvara ātrumu pat ārā saulainā laikā.

    HDR-CX900E piedāvā vēl daudz vairāk profesionālam lietotājam draudzīgu funkciju, lai darītu laimīgus nopietnus entuziastus. Tai ir spilgts augsta kontrasta OLED elektroniskais skatu meklētājs uzņēmumu kadrēšanai platleņķa skatījumā. Ērti novietotais objektīva gredzens un manuālā ciparripa nodrošina fokusa, tālummaiņas, ekspozīcijas, pastiprinājuma/ISO un aizvara ātruma regulēšanu ar pirkstu.

    Vieda tehnoloģija labākai uzņemšanai

    Augstās izšķirtspējas Exmor R™ CMOS attēlu sensors, kas ir visos jaunajos Handycam® modeļos, iemūžina visas dārgās atmiņas, pateicoties īpaši detalizētajiem Full HD video un fotoattēliem.

    Ātrāka un jaudīgāka nekā jebkad iepriekš, jaunās paaudzes BIONZ X programma uzlabo attēlu detaļas un regulē trokšņu samazināšanu noteiktās vietās, lai iegūtu tīrus ierakstus un augstas izšķirtspējas fotoattēlus. Tehnoloģija Balanced Optical SteadyShot tagad ir līdz pat 13x efektīvāka un noņem kameras drebēšanas efektu, kā arī piedāvā tālummaiņas diapazonu no platleņķa uz telefoto.

    Vēl vairāk jaunu funkciju nodrošina lielā ātruma apstrādes iespējas, ko nodrošina pilnveidotā BIONZ X programma. Jaunāko modeļu tālummaiņas diapazons ir ievērojami uzlabots. By Pixel Super Resolution tehnoloģija tagad palielina detaļas uzņemtajiem videoierakstiem līdz pat 60x palielinājumā ar tālummaiņu Clear Image Zoom, kas pirmo reizi ir pieejama Handycam®. Pateicoties pieejamajai apstrādes jaudai, ar Handycam® tagad var ierakstīt filmas augstas kvalitātes AVCHD Full HD vienlaikus ar MP4, lai nodrošinātu vieglu pārsūtīšanu ar viedtālruni un augšupielādes tīmeklī ar digitālās kameras iebūvētajām NFC/Wi-Fi funkcijām. Ar šo lielisko kameru var uzņemt Full HD ierakstus lielā bitu plūsmas ātrumā pie 50 Mbps, izmantojot XAVC S formātu vienlaikus ar tīmeklim draudzīgo MP4.

    Skatiet atšķirību visās savās atmiņās

    Iebūvētais projektors mūsu četros jaunajos Handycam® modeļos ir labāks nekā jebkad iepriekš. Rādiet lielus, spilgtus attēlus uz jebkuras parocīgas sienas vai baltas virsmas, lai radītu pats savu improvizēto kinoteātri. Tas ir lielisks veids, kā skatīties dienas piedzīvojumus, ekranējot minifilmas ceļojuma laikā, kad pie rokas nav personālā datora. Pateicoties jaunizveidotajai 50 lūmenu gaismas izvadei, Handycam® PJ810E projicē skaidrus attēlus līdz pat 200”/5 m (apm.) maksimālajam ekrāna izmēram.

    Jauns uzlabojums ir elektroniskā trapeces korekcija , kas nolīdzina šķībus leņķus, ja projektors nav vērsts taisni. Lai nodrošinātu īpašu pielāgojamību, projektors pieņem arī ārējas ieejas. Pieslēdziet savu digitālo kameru, piezīmjdatoru vai viedtālruni Handycam® un skatiet īpaši liela izmēra attēlus, lai kur arī jūs atrastos.

    Augstas precizitātes Xtra Fine LCD atsevišķiem modeļiem ir WhiteMagic™ displeja tehnoloģija , kurā izmantoti papildu baltie pikseļi, kas pastiprina displeja spilgtumu. Jūs pamanīsiet atšķirību saulainās dienās, kad ir daudz vieglāk skatīt uz digitālās videokameras ekrāna redzamo.

    Pēc uzņemšanas vairākumā modeļu funkcija Motion Shot Video rada dramatisku virsū uzliktu attēlu secību, lai izsekotu katru kombinēto darbības kadru. Tas ir ļoti noderīgs rīks, lai analizētu savu golfa nūjas vēzienu, tenisa servi vai darbības citos sporta veidos.

    Filmas skan labāk nekā jebkad iepriekš

    Skaidros attēlus papildina dzidra Handycam® skaņa, kas video padara vēl kvalitatīvākus. Neviens nevēlas dzirdēt mammas vai tēta sajūsminātos komentārus sporta dienā. Funkcija My Voice Cancelling prasmīgi apslāpē tieši aiz kameras esošās balss frekvences, neietekmējot runājošās personas balsi un citas priekšplāna skaņas. Ar labiem nolūkiem veltītas ovācijas tiek apslāpētas līdz čukstam, ļaujot personai un tās sasniegumiem runāt pašiem par sevi.

    Pieslēdzieties bez vadiem savam mobilajam tālrunim ar vienu pieskārienu

    Handycam® jaunums: Wi-Fi un NFC nodrošina videoklipu un fotoattēlu pārsūtīšanu no Handycam® uz jūsu viedtālruni vai planšetdatoru bez vadiem ar vienu pieskārienu. Vienkāršs pieskāriens Handycam® caur NFC ar jūsu mobilo ierīci aktivizē viedo tālvadību. Palaidiet un apstādiniet ierakstīšanu ar savu mobilo tālruni caur Wi-Fi — tas ideāli noder grupu ainās vai viena cilvēka uzstāšanās gadījumā, kad nevēlaties pamest digitālo videokameru, lai tiktu skatā, kad ierakstīšana ir sākusies. Wi-Fi nodrošina arī filmu un fotogrāfiju bezvadu pārsūtīšanu atskaņošanai jūsu televizor . Iestatīšana ir vienkārša — vienkārši lejupielādējiet bezmaksas lietojumprogrammu PlayMemories Mobile savai iOS vai Android ierīcei.

    Handycam® piederumi

    ECM-GZ1M Gun Zoom mikrofons piedāvā īpaša virziena adaptera īpašības, lai precīzi uztvertu balsis un citas skaņas, kas atrodas tālāk no kameras. ECM-W1M bezvadu mikrofonā izmantota Bluetooth® tehnoloģija, kas nodrošina ierakstīšanu lielā attālumā, līdz pat 100 m no digitālās videokameras. Interaktīvais režīms Communication nodrošina divpusēju saziņu starp kameras operatoru un otru personu. Pieejams arī ECM-AW4 bezvadu mikrofons, ar kuru var ierakstīt attālumā līdz 50 m. ECM-GZ1M, ECM-W1M un ECM-AW4 ir saderīgi ar visām Handycam® un kameru modeļiem, kam ir Sony Multi Interface Shoe.

    VF-K46MP MC protektors, kas ir saderīgs ar PJ530E, pasargā objektīva virsmu no netīrumiem un skrāpējumiem, vienlaikus nepasliktinot Balanced Optical SteadyShot darbību. PCK-LS35W monitora aizsargloksnei CX900E 3.5 tipa ekrānam ir pretatspīduma un pirkstu pretnospiedumu pārklājums. PCK-LS30W monitora aizsargloksne ir saderīga ar Handycam modeļiem, kuriem ir 3.0 tipa ekrāns, tostarp PJ810E, PJ530E, PJ330E, PJ240E un CX240E.

    Sony Handycam® Full HD digitālo videokameru 2014. gada pavasara klāsts būs pieejamas no 2014. gada februāra.

    2014. gada pavasara Handycam kameru klāsts

    HDR-CX900E

    – 1.0 type Exmor R™ CMOS sensor

    – 20 megapixel still image record

    – BIONZ X processor

    – ZEISS Vario-Sonnar T* lens with 29mm wide angle, F2.8-4.5

    – 12x Optical Zoom

    – 24x Clear Image Zoom

    – 0.39-type OLED viewfinder

    – 3.5-type 921k dot Xtra Fine LCD touchpanel

    – Optical SteadyShot with Active Mode

    – High bit-rate XAVC S HD 50p/25p/24p

    – AVCHD 50p/24p/50i

    – MP4 25p

    – High frame rate 120 fps (1280×720)

    – 5.1 channel mic

    – Cinematone Gamma/Colour- Wi-Fi-/NFC with One-touch remote, One-touch sharing

    – Lens Ring and Manual Dial

    – ND filters

    – Audio level display

    – My Voice Cancelling

    – Dual Video Recording

    – Picture Effects

    – TRILUMINOS Colour

    – Multi Interface Shoe

    HDR-PJ810E

    – Projector with 50 lumens, external input and Keystone Adjustment

    – Exmor R™ CMOS sensor with 6.14 effective megapixels

    – BIONZ X processor

    – G Lens with 26.6mm wide angle, F1.8-3.4

    – 12x Optical Zoom

    – 24x Clear Image Zoom

    – 0.2-type electronic viewfinder

    – 3.0-type 921k dot Xtra Fine LCD touchpanel with WhiteMagicTM

    – Balanced Optical SteadyShot with Active Mode

    – AVCHD 50p/24p/50i

    – MP4 25p

    – 5.1 channel mic

    – Wi-Fi-/NFC with One-touch remote, One-touch sharing

    – My Voice Cancelling

    – Motion Shot Video

    – Dual Video Recording

    – Picture Effects

    – TRILUMINOS Colour

    – Multi Interface Shoe

    HDR-PJ530E

    – Projector with 25 lumens and external input

    – Exmor R™ CMOS sensor with 2.29 effective megapixels

    – BIONZ X processor

    – G Lens with 26.8mm wide angle, F1.8-4.0

    – 30x Optical Zoom

    – 60x Clear Image Zoom

    – 3.0-type 460k dot LCD touchpanel

    – Balanced Optical SteadyShot with Active Mode

    – AVCHD 50p/50i

    – MP4 25p

    – 5.1 channel mic

    – Wi-Fi-/NFC with One-touch remote, One-touch sharing

    – My Voice Cancelling

    – Motion Shot Video

    – Dual Video Recording

    – Picture Effects

    – TRILUMINOS Colour

    – Multi Interface Shoe

    HDR-PJ330E

    – Projector with 13 lumens and external input

    – Exmor R™ CMOS sensor with 2.29 effective megapixels

    – BIONZ X processor

    – G Lens with 26.8mm wide angle, F1.8-4.0

    – 30x Optical Zoom

    – 60x Clear Image Zoom

    – 2.7-type 230k dot LCD touchpanel

    – Optical SteadyShot with Intelligent Active Mode

    – AVCHD 50p/50i

    – 2 channel mic

    – Wi-Fi-/NFC with One-touch remote, One-touch sharing

    – Motion Shot Video

    – Dual Video Recording

    – Picture Effects

    – TRILUMINOS Colour

    HDR-PJ240E

    – Projector with 13 lumens and external input

    – Exmor R™ CMOS sensor with 2.29 effective megapixels

    – BIONZ X processor

    – ZEISS Tessar lens with 29.8mm wide angle, F1.9-4.0

    – 27x Optical Zoom

    – 54x Clear Image Zoom

    – 2.7-type 230k dot LCD

    – Electronic SteadyShot with Active Mode

    – 2 channel mic

    – AVCHD 50p/50i

    – Motion Shot Video

    – Dual Video Recording

    – Picture Effects

    – TRILUMINOS Colour

    HDR-CX240E

    – Exmor R™ CMOS sensor with 2.29 effective megapixels

    – BIONZ X processor

    -ZEISS Tessar lens with 29.8mm wide angle, F1.9-4.0

    – 27x Optical Zoom

    – 54x Clear Image Zoom

    – 2.7-type 230k dot LCD touchpanel

    – Electronic SteadyShot with Active Mode

    – 2 channel mic

    – AVCHD 50p/50i

    – Motion Shot Video

    – Dual Video Recording

    – Picture Effects

    – TRILUMINOS Colour

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma