Web Analytics
More
    Reklāma

    Barnes & Noble izziņo ūdensdrošu Nook e-grāmatu lasītāju

    Jaunākie raksti

    Barnes & Noble beidzot saņēmies pārspēt Amazon Kindle e-grāmatu lasītāju piedāvājumu ar vannā izmantojamu Nook GlowLight Plus modeli. Jaunais Barnes & Noble e-grāmatu lasītājs ir saņēmis ne tikai ūdens un putekļu noturību, bet tam pat ir alumīnija korpuss. Šobrīd tirgū ir tikai vēl viens vannā droši izmantojams e-grāmatu lasītājs Kobo Aura H2O. Nook GlowLight Plus modelim ir IP67 ūdens un putekļu noturības pakāpe, kas teorētiski ļauj to 30 minūtes turēt 1.5 metrus zem ūdens.

    Protams, Nook GlowLight Plus aprīkots ar e-ink tehnoloģijas ekrānu un tā punktu blīvums ir ne sliktāks kā dažam labam viedtālrunim. Nook GlowLight Plus ir tiešs konkurents Amazon Kindle Paperwhite – abu e-grāmatu lasītāju ekrāna punktu blīvums ir 300 ppi.

    Reklāma

    Nook GlowLight Plus cena ir 130 dolāri, kas uzskatāma par pieņemamu. Jau kādu laiku padzīvojušais Amazon Kindle Paperwhite maksā 120 dolārus (Eiropā Kindle Paperwhite maksā 120 līdz 140 eiro).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    22.10.2015 12:09

    “Jau kādu laiku padzīvojušais Amazon Kindle Paperwhite maksā 120 dolārus”

    Es nezināju, ka 3,x mēn jau ir krietnu laiku padzīvojis! Cik ātri gan laiks skrien :)

    22.10.2015 12:39
    Reply to  Kaspars

    Tehnoloģiju pasaulē 4 mēneši var kvalificēties aprakstam “padzīvojis”. Tiesa, Amazon saviem produktiem cenas tik veikli nemet nost.

    Cenas tieši no Vācijas Amazones skatījos. Kas nav labi? Noapaļošana par 1 centu? Varbūt kungs vēlēsies, lai pārrēķinu arī no Vācijas 19% PVN un Latvijas 21% un pieskaitu sūtīšanas izmaksas ar LBSS?

    Kaspars
    22.10.2015 12:46
    Reply to  Artis Abols

    Varbūt tehnoloģiju guru varētu nelekties? Es vnk precizēju, ka Kindle ir no 120-200, nevis 120-140… Un 3 mēn nu nekādi nevar būt “padzīvojis” ereaders, tas labi ja knapi sācis ieskrieties tirgū, kur nu jau paspējis novecot vēl. Diezin cikiem Latvijā vispār ir jaunais Kindle 2015.g. modelis, un no tiem, ciki jau ir paspējuši saprast, ka tas ir novecojis?!

    ako
    23.10.2015 16:00

    Pirms trijiem gadiem e-bay nopirku vienu no vienkāršākajiem Nook, bet ar wifi. Ar domu, ka tagad lasīšu grāmatas elektroniski un tieši no Nook grāmatplaukta. Izrādījās gan, kad nevienu grāmatu es nopirkt nevarēju, jo “uz šo reģionu – Nook grāmatas netirgo”. Protams, es grāmatas lasu, bet iegūstu tās citādā veidā. Pat nezinu, vai Barnes & Noble ir mainījusi savu e-grāmatu piegādes politiku uz Austrumeiropu.

    Reklāma