Web Analytics
More
    Reklāma

    “Dzelžu” mīļotājiem atvērta akseleratora programma ideju realizēšanai

    Jaunākie raksti

    Igaunijā durvis vērusi stārtapu (tehnoloģiju jaunuzņēmumu) izaugsmei paredzēta programma Buildit, kas ir viena no retajām stārtapu akselerācijas programmām pasaulē, kas fokusējas tieši uz fiziskajām (hardware) ierīcēm. Pieteikšanās programmai ir atvērta un tās pirmā kārta sāksies jau aprīlī.

    3 mēnešu pamata programmā, stārtapiem strādājot ar pasaules līmeņa mentoriem, noritēs intensīvs darbs uzņēmējdarbības, dizaina, tehnoloģijas, ražošanas un mārketinga attīstīšanā. Papildus tam programmas dalībniekiem tiks nodrošinātas telpas, pieeja Protolab Tartu prototipēšanas laboratorijai – 3D printeriem, mērierīcēm, lāzeriem utt, kā arī līdz 15 000 eiro liels finansējums. Pamata programmai sekos mēnesi garš otrais posms – investoru un partneru tikšanās Eiropā, ASV un Āzijā.

    Reklāma

    Izveidot un attīstīt stārtapu nav viegli, tomēr, veidojot fiziskus produktus, process ir vēl sarežģītāks. Šim nolūkam uzņēmēju atspērienam ļoti labi palīdz akseleratoru programmas. Pasaulē stārtapu akseleratoru ir ļoti daudz, tomēr tikai retie pievēršas arī fizisko ierīču jaunuzņēmumiem.

    Pieteikšanās akseleratora programmai atvērta līdz 25. februārim. Vairāk informācijas www.buildit.ee.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma