Web Analytics
More
    Reklāma

    Klajā nāk Samsung un Microsoft kopdarbs – Skype 4.0 viedtelevizoriem

    Jaunākie raksti

    Kā jau labi zināms, tad pēdējā laikā televizoros cenšas iebāzt visu, ko vien nav slinkums, un dara, to visi kas vien var. Cenšas visi ražotāji, tikai nez kāpēc tādas jaudas procesoru un atmiņu, lai TV kaste neatgādinātu, mūžīgā kaifā esošu un bremzētu koala lācīti, gan atsakās izmantot. Bet tas jau kā lirika. Nupat Microsoft kopā ar Samsung izziņojuši savu jaunāko produktu, Skype 4.0. Šī saziņas rīka versija speciāli paredzēta izmantošanai ierīcēs, kuras atbalsta Samsung Smart TV iespējas. To starpā HU9000 televizoru sērija un izliektie Ultra HD televizori ar iebūvētu kameru. Lai jaunā aplikācija strādātu vairāk vai mazāk korekti, tiek ļoti rekomendēts ātrgaitas internets ar ātrumu kā minimums 1 Mbps, bet grupu zvaniem tiek ieteikts izmantot kā minimums 512kbps/128kbps internetu vai kas labāk 2Mbps/512kbps.

    Lielākais jaunums šajā Skype versijā ir iespēja izmantot grupu zvanu, kurš ļauj pieslēgt sarunai vēl trešās puses lietotājus. Šādā gadījuma televizora ekrāns tiek dalīts tieši uz pusēm. Kā apgalvo Samsung un Microsoft, tad izmantojot Full HD 1080p izšķirtspēju, jūsu sarunu biedru sejas uz ekrāna būs gluži kā dzīvē, un tepat blakus esošas.

    Reklāma

    Aplikācija ir bezmaksas, un vai nu televizors to uzstādīs automātiski, brīdī kad pārbaudīs atjauninājumus vai arī to var izdarīt manuāli, no Skype mājas lapas. Lietotājam jāizvēlas Menu poga uz pults un tad televizora izvēlnē Support > Software Update, un tālāk Update Now.

    21

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    sas
    19.01.2015 15:34

    Lielākā nejēdzība tiem skype TV ir nespēja strādāt ar jebkuru kameru. Tiem, kam ir iebūvētā, nav problēmu, bet tiem, kam nav iebūvētās pašreiz jāpērk dotā TV modeļa kamera, kas maksā ap 100EUR, tā vietā, lai izmantotu esošo datora kameru. Gribētos, lai Microsoft šo sakārto, jo savā’dak es viņu skype neizmantošu savā samsungā

    Mikus Karlsons
    19.01.2015 15:43

    Man gan vairāk domāt, ka tas ir jautājums korejiešu dārziņā, kuri vēlas pārdot tikai un vienīgi savus dzelžus. Maikiem jau lielā mērā vienalga, kas tur un kā. Viņi piedāvā softu un tikai, bet kā korejieši dzelžus savieto, tas viņus neskar. Nu tas tā IMHO. Ar Samsung, audio jomā, man ir nācies visādus pigorus manīt. Līdz ar to, tas tā pārāk neizbrīna, ka dārga viņu manta atsakās darīt to, ko vajadzētu pēc noklusējuma.

    Reklāma