Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer Nabu – fitnesa aproce ar demokrātisku cenu

    Jaunākie raksti

    Kompānija Razer gatavojas jau tuvākajā laikā laist pārdošanā fitnesa aproci, kurai būs dots nosaukums Razer Nabu. Turklāt interesanti, ka ražotājs jau tagad, pirms reālā produkta klajā nākšanas, ir visu trīs lielo mobilo operētājsistēmu – iOS, Android un Windows Phone, aplikāciju veikalos ievietojuši Nabu paredzētas aplikācijas.

    Pirmā no aplikācijām – Nabu Fitness būs paredzēta tam, lai uzskaitītu tādus datus, kā lietotāja veiktais attālums, soļu skaits, patērētās kalorijas, utt. Diemžēl šos aprēķinus aproce veiks tikai tad, ja jūs iesiet vai skriesiet. Gadījumā ar velosipēdu vai ko eksotiskāku nāksies iztikt ar veiktā attāluma fiksēšanu.

    Reklāma

    Otra aplikācija ir Nabu Utility, un tā paredzēta dažādu ziņojumu un citu parametru iestatīšanai. Aproci varēs vienlaikus lietot kopā tikai ar vienu iekārtu. Līdz ar to, ja nu jums ir planšete un viedtālrunis, tad aplikācijas instalēt būs jēga tikai vienā ierīcē. Strādās ierīce pie temperatūras starp -20 C0 un + 45 C0.

    Izskatās šīs jaunums pēc samērā jauka un izskatīga, taču vienlaikus arī ar ierobežotu funkcionalitāti apgādāta produkta. Taču visticamāk cena būs stipri vien demokrātiska. Aplikāciju izstrādātāji šo mantu no Razer var iegādāties par $40, bet nonākot brīvā pārdošanā tās cena būs pie $100, kas arī atbilst Nabu piedāvātajām iespējām.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=s2Fp8XqKWfM&w=640&h=360]

    nabu-mobile

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma