Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung kopā ar iFixIt ļaus katram pašam labot savu Galaxy S20 un S21

    Jaunākie raksti

    Samsung paziņojis, ka uzsāk sadarbību ar iFixIt, lai piedāvātu iespēju katram pašam labot savu Galaxy S20 un Galaxy S21 sērijas viedtālruni un arī Galaxy Tab S7+ planšetdatoru.

    Lietotājs savās mājās varēs minētajiem modeļiem mainīt uzlādes pieslēgvietas, ekrānu un aizmugures stikla panelīti. Tiek solīts, ka pēcāk varēs mainīt arī citas viedierīču detaļas, bet par to pagaidām netiek sniegta precīzāka informācija.

    Reklāma

    Viedierīču detaļas varēs iegādāties ar iFixIt starpniecību, turpat būs pieejamas arī bezmaksas pamācības viedo ierīču izjaukšanai, detaļas nomaiņai un kopā salikšanai. Samsung arī pieņems no lietotājiem beigtās detaļas, lai tās pareizi pārstrādātu.

    Te gan jāņem vērā, ka modernie viedtālruņi ir ar līmi sakausēti vienā lielā klucī, kā arī detaļas pašas par sevi ir sīkas un trauslas. Var nākties iegādāties specifiskus instrumentus ierīču izjaukšanai, tāpat vajadzēs kādu celtniecības fēnu vai ko tamlīdzīgu, lai atlīmētu aizmuguri nosedzošo vāku un atvērtu ierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    03.08.2022 11:01

    Labs plāns! Iesācēji cenšoties salabot samsungu salauzīs to līdz galam. Bingo!

    Agris Matejuns
    03.08.2022 12:35

    Plans ļoti labs jo tagad samsung varēs dižoties Apple ka viņi atļauj labot savus telefonus un planšetes lietotājiem. Un ja ietotajs ar līkiem pirkstiem tad dubults bingo. Bet priekš PR labs

    Kartupelis3
    03.08.2022 16:05

    S20 ekrāns 206 usd + USA shipping only.
    Mobile Monsters ekrāns šobrīd 230 EUR + 30 eur darbs
    Lietots telefons ar veselu ekrānu pieejams sākot no 250 EUR.
    Aliexpress ~200 EUR

    Ej un tagad izdomā, ko man ar to sasisto S20, lai dara.. Pēdējo reizi, kad viņu cilāju, tomēr paņēmu sev jaunu un bērnam ar jaunu A sērijas par līdzīgu summu, kā labot to S20, lai arī tā bija domāts nodot tālāk pa barības ķēdi..

    Krotow
    03.08.2022 18:53
    Reply to  Kartupelis3

    Aiznes uz Mobile Monsters un nemocies. Ja kaut kas tomēr aizies greizi (maz ticami), varēsi braukt augumā viņiem, nevis kost pirkstā.

    Reklāma