Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņo jaunu Pixel 6A viedtālruņa modeli

    Jaunākie raksti

    Vakardien notiekošajā Google I/O konferencē uzņēmums prezentēja dažus pavisam jaunus produktus, kā arī atjaunināja esošos. Viens no lielākajiem jaunumiem, kas arī būs pieejams drīzumā, ir viedtālruņa Pixel 6A modelis.

    Google ieturējis aptuveni ierasto laika līniju, kad pusgadu pēc flagmaņu sērijas Pixel 6 un Pixel 6 Pro izziņošanas, tiek piedāvāts lētāks un nosacīti budžeta klases modelis. Šoreiz tas ir Pixel 6A. Tas būs aprīkots ar uzņēmuma veidotu mobilo procesoru Tensor, tomēr salīdzinot ar dārgākajiem “brāļiem”, tiks samazināta operatīvā atmiņa uz 6GB. Ietilpība gan paliks 128GB apmērā. Tāpat Pixel 6A būs aprīkots ar divām aizmugurējām kamerām – galvenā un ultra platā. Tās ļaus izmantot jaunās foto iespējas, kā piemēram, automātiski atbrīvoties no kāda nevajadzīga elementa bildē vai uzlabos ādas toni.

    Reklāma

    Lai samazinātu cenu, telefons būs izmēros mazāks, kas ir 6,1 collas diagonāle un aprīkots ar OLED tipa ekrānu. Dizaina iezīmes tikušas saglabātas, jo aizmugurējās kameras atradīsies kā horizontāls izbīdījums visa telefona aizmugurē. Pixel 6A būs pieejama gan Google Titan M2 drošības mikroshēma, gan 5G savienojums. Protams, labākais laikam ir šī telefona cena, kas ir 449 dolāri. Par šo summu tas paliek par iekārojāmāku viedālruni, kas pircējiem varētu likt piedomāt par dārgāka Pixel 6 iegādi, gaidot nākamo Pixel 7 modeli, kas arī tika izziņots.

    Avots: Google

    Jaunais “budžeta” klases Pixel 6A būs pieejams jūlija beigās, un tas saņems piecu gadu atbalstu. Šis būs viens no tiem Google produktiem, kas tika izziņots Google I/O konferencē un arī būs pieejams tuvākā laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    16.05.2022 09:30

    Yes, izskatās labs – jau pabrīdināju, ka sieva arī tiks beidzot konvertēta no šamšunga :)
    Pats jau ar P6. Tieši prasās tomēr bik mazāks, jo staigāju ar mega aizsardzības maku. Piemaksāt 1k lai varētu piezūmot mikro labāk šķiet smieklīgi :)

    Kad sola to P7?

    Reklāma