Web Analytics
More
    Reklāma

    General Motors menedžeri saņems bonusus, ja uzņēmums spēs pārdot vairāk elektroauto

    Jaunākie raksti

    Kā liecina medija CNBC rīcībā esošā informācija, General Motors koncerns pamazām iekļaus iepriekš uzstādīto elektroauto mērķu sasniegšanu kā vienu no galvenajiem punktiem, lai noteiktu uzņēmuma vadītāju ilgtermiņa kompensācijas. Šādā veidā cerēts motivēt cilvēkus strādāt pie konkrētu mērķu sasniegšanas – sasniedzot mērķus, viņi saņems bonusus. GM valdes priekšsēdētāja Marija Barra izteikusies, ka atalgojuma noteikšanā tiks ņemta vērā elektroauto kvalitāte, pārdošanas rezultāti, kā arī iekļaušanās termiņos un mašīnu savlaicīga nogādāšana tirgū.

    “Šeit, strādājot General Motors, mūsu kā vadītāju atalgojumu vienmēr veidojis tas, cik veiksmīgs ir bijis mūsu uzņēmums. Nevienam nevajadzētu šaubīties par mūsu centieniem kļūt par līderiem elektroauto segmentā, kā arī par komandas iedvesmu mērķu realizēšanā,” saka Barra. General Motors vadītāja 2020. gadā algā nopelnīja aptuveni 2 miljonus dolāru, savukārt par mērķu sasniegšanu viņai tika izmaksāti vēl 24 miljoni.

    General Motors aktīvi turpina reklamēt savu pozīciju pārejā uz elektroauto, kas paredz jau ap 2025. gadu kļūt par lielāko ASV elektroauto ražotāju. Plānots, ka pēc trim gadiem General Motors saražos 2 miljonus elektroauto ik gadu (Ziemeļamerikā un Ķīnā), kas nodrošinās 50 miljardu dolāru ienākumus gadā. Kļūt par lielāko ASV elektroauto ražotāju gan nebūs viegls uzdevums, jo Tesla šogad plāno saražot pusotru miljonu mašīnu, arī turpmāko gadu laikā kāpinot savus ražošanas apjomus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Martiņš
    02.05.2022 22:57

    menedžeri saņems bonusus – kapitālisma pamatprincips, tiem kam laba alga vajag vēl vairāk, parastiem strādniekiem pliku pakaļu uz skārda šķīvja.

    Čiekurs
    03.05.2022 08:52
    Reply to  Martiņš

    Pag, pag, lai tie parasti darbinieki te nečīkst! Viņiem piešķīra kafijas automātu un picas 5dienās. (biš atvelkot no algas, protams)

    Reklāma