Web Analytics
More
    Reklāma

    “Oura” izziņo trešās paaudzes viedo gredzenu, kas piedāvās noderīgas veselības uzraudzības iespējas

    Jaunākie raksti

    Pagājuši jau apmēram četri gadi kopš Somijas veselības tehnoloģiju kompānija “Oura” izlaida savu otrās paaudzes viedo gredzenu. Visu šo laiku bija manāms zināms klusums no kompānijas puses, kas liecināja par to, ka, iespējams, klusiņām norit darbs pie jauna vai uzlabota risinājuma. Un tā arī ir. “Oura” izsludinājis savu trešās paaudzes viedo gredzenu, kas aprīkots ar papildus veselības monitoringa iespējām, tostarp nepārtrauktu sirdsdarbības un temperatūras uzraudzību.

    Jaunais “Oura” gredzens vizuāli daudz neatšķiras no saviem priekšgājējiem. Tomēr, kā zināms, viss labais slēpjas iekšienē. Trešās paaudzes gredzenā “Oura” iestrādājis optisko sirdsdarbības sensoru. Tas dos iespēju izsekot sirdsdarbības ātrumam visu diennakti, treniņa laikā lietotājs varēs uzraudzīt savu pulsu, kā arī gredzens ļaus uzzināt skābekļa līmeni asinīs. Tāpat lietotāji varēs sagaidīt precīzākus miega kvalitātes mērījumus, datus par pašsajūtu, temperatūru un citas veselības uzraudzības iespējas, kuras jau ir kļuvušas par normu viedpulksteņos.

    Reklāma

    Avots: Oura

    Uzņēmums norāda, ka jaunās paaudzes “Oura” gredzenus sāks piegādāt 15. novembrī. Par cenu nekas daudz nav teikts. Vienīgi, ka, pievienojoties “Oura” kopienai, šo viedpalīgu būs iespēja iegādāties par 299 USD. Baumas gan liecina, ka cena sasniegs pat 400 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Viktors
    27.10.2021 11:26

    Plusā tam vēl katru mēnesi 6usd

    Unlike the earlier models, the new ring needs a $6-a-month subscription to function, pulling a range of health insights and fitness features in the app (with six months free with the ring purchase). Without the subscription it just gives a basic daily “readiness” score (Oura’s proprietary metric), with no extra stats.

    Austris V
    27.10.2021 11:37

    314e ir pilnā cena par Silver vai Black, 419e par Stealth vai Gold. -50e esošajiem gen2 upgrade’iem

    Andis
    27.10.2021 14:37

    Kas saņēmusi gredzenu pēc 15.septembra ir opcija nosūtot gen2 atpakaļ saņemt gen3 gredzenu un lifetime mebership 150$ apjomā.

    O-ring
    27.10.2021 16:11

    Tikai cik šie dati precīzi….kooperatīvu laikos bija termometrs-strēmele, ko pieliekot pie ķermeņa tas melnos segmentus iekrāsoja citā krāsā, parādot temperatūru. Tagad tas pats gredzena veidā))

    Reklāma