Web Analytics
More
    Reklāma

    Snap prezenējis jaunās papildinātās realitātes brilles Spectacles

    Jaunākie raksti

    Snap jaunās Spectacles ir jau ceturtās paaudzes papildinātās realitātes brilles, turklāt šis ir visambiciozākais Spectacles projekts, kas gan vēl nav nopērkams.

    Snap vadītājs Evans Spīgels (Evan Spiegel) izziņoja jaunās Spectacles, tās varētu kļūt par pamatīgu Facebook konkurentu un kādu jauku dienu uzlabot vai pat aizstāt viedtālruņu iespējas.

    Reklāma

    Spectacles ir iebūvēti četri mikrofoni, divi skaļrunīši un arī skārienvirsma briļļu vadībai. Uz priekšu vērstās kameras spēj noteikt objektus un virsmas, lai Snap programmatūra spētu papildināt redzamo ar informāciju un dažādiem objektiem.

    Jaunās Spectacles vēl nav gatavas pārdošanai, un pagaidām Snap brilles tiks izsniegtas tikai izstrādātājiem. Tiek norādīts, ka Spectacles akumulators darbojas vien 30 minūtes, kad tas tiks uzlabots, Spectacles varētu nonākt arī veikalos. Iespējams, nākotnē Spectacles pratīs sadarboties ar dronu, kas arī top Snap Lab.

    Pirmo divu paaudžu Spectacles tika izlaistas 2016. un 2018. gadā, tās izskatījās pēc saulesbrillēm ar vienu nelielu kameru. Spectacles ļāva uzņemt fotogrāfijas un video izvietošanai Snapchat un citos sociālajos tīmekļos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma