Web Analytics
More
    Reklāma

    Moto G jau redzams Motorola mājas lapā ar 5 collu ekrānu un zemu cenu

    Jaunākie raksti

    Šorīt IFA 2014 maisam gals ir vaļā, jo Motorola nav spējusi nociesties (vai pareizi aprēķināt laiku zonu atšķirību) un jaunais Moto G modelis ir parādījies Motorola mājas lapā. Kā jau bija gaidāms, tam ir 5 collu ekrāns, HD (1280 x 720) izšķirtspēja, kas dod ne gluži ideālu 293 ppi ekrāna punktu blīvumu, bet tas vēl arvien ir pietiekami tuvs 300…330 ppi, kas ir uzskatāms par minimumu mūsdienās.

    Motorola nu jau Lenovo paspārnē ir akcentējusi, ka Moto G saņems “pure Android with guaranteed upgrade”, tātad šis modelis iegūs arī Android L.

    Reklāma

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=D–bEp8i_tc]

    Jaunais Moto G ir saņēmis Moto E dizaina iezīmes un arī divus skaļruņus. Mājas lapa apgalvo, ka Moto G maksās tikai $179, kas vēl arvien ir uzskatāma par pieņemamu un pat zemu cenu šādam viedtālrunim. Eiropas cena pagaidām nav zināma.

    Viedtālruni darbinās 2070 mAh akumulators, Moto G būs pieejams 8 GB un 16 GB versijās, kā arī tam būs microSD kartes pieslēgvieta. Aizmugurē gozēsies 8 megapikseļu kamera un priekšā – 2 megapikseļu. Vēl arvien Moto G nāksies iztikt ar 1 GB RAM. Par 4G nekādu ziņu nav.

    nexus2cee_g2_thumb
    Motorola Moto G
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    09.09.2014 11:06

    Ak, jel! Kā man nepatīk šis trends, ka viedtelefoniem ar labiem un pieņemamiem tehniskajiem parametriem ir tik milzīgi ekrāni. Neviens- atkārtoju- NEVIENS- ražotājs pat nav pacenties radīt viedtelefonu ar 3,5″- 3,8″ ekrānu un moderna telefona tehniskajiem rādītājiem. Pēdējais no šīs sērijas bija iPhone 4S, bet tas tagad jau tehniski ir nedaudz iepalicis. Samsung kaut ko tādu mēģina, bet ieliek tādā aparātā tikai 4GB iebūvēto atmiņu, kas nozīmē, ka būs jāziedo kaut kādas aplikācijas (tas gan ir akmens arī Google dārziņā, kas neļauj jebkuru aplikāciju instalēt SD atmiņas kartē). Motorola pat savam lētajam modelim iedod 5″. Priekš kam?! Tiešām viņiem liekas, ka vidusmēra lietotājam ir tik milzīgas plaukstas, ka ierīci ir ērti lietot? Vai arī viņi domā, ka telefona lietošana ar abām rokām ir tas pareizais veids?

    Reklāma