Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon izziņo 110 eiro Kindle Kids Edition e-grāmatu lasītāju

    Jaunākie raksti

    Amazon izziņojis pirmo Kindle e-grāmatu lasītāju, kas paredzēts bērniem līdz 12 gadu vecumam. Kindle Kids Edition e-grāmatu lasītājs ir gluži kā parasts Kindle e-grāmatu lasītājs, bet tas saņēmis pieeju gada garumā Fire for Kids Unlimited bibliotēkai, kā arī pāris vizuālus nieciņus, kas patiks bērniem.

    Kindle Kids Edition e-grāmatu lasītājam varēs izvēlēties dažādus bērniem paredzētus slēgekrāna noformējumus, kā arī Amazon pievienojis uzlabotu satura meklēšanu, kas nodēvēta par Fuzzy Search – meklētājs sapratīs arī neprecīzi uzrakstītus vārdus.

    Reklāma

    Kindle Kids Edition e-grāmatu lasītājam nebūs reklāmu, bet visādi citādi šis e-grāmatu lasītājs pilnībā atbildīs aptuveni 30 eiro lētākajam Kindle šī gada e-grāmatu lasītāja modelim ar 6 collu ekrānu, ekrāna izgaismojumu, 4 GB atmiņu, Wi-Fi un ilgu akumulatora darbību. Vecākiem pastāv iespēja Kindle Kids Edition e-grāmatu lasītājam uzstādīt paroli, kas pēc tās ievades pārvērš e-grāmatu lasītāju parastā Kindle versijā ar pilnu pieeju tīmeklim un neierobežotai grāmatu bibliotēkai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma