Web Analytics
More
    Reklāma

    Analītiķi uzskata, ka Microsft koncentrēsies uz liela izmēra planšetdatoru ražošanu

    Jaunākie raksti

    Pirms nedēļas kompānija Microsoft parādīja savu jauno Surface Pro sērijas planšetdatoru. Tika daudz aprunāts un gaidīts Surface Mini ar 7,5 collu diagonāles ekrānu, bet tā vietā saņēmām lielizmēra, 12 collu ekrāna diagonāles Surface Pro 3. Kā uzskata analītiķi no interneta resursa Digitimes Research, tad Microsoft savus spēkus veltīs tieši šādu lielizmēra planšetdatoru ražošanai.

    Pētnieku skatījumā jaunais Surface Pro 3 ir mazāk paredzēts tam, lai uzlabotu Microsoft pašu pozīcijas planšetdatoru jomā, bet vairāk domāts kā jauna tirgus segmenta veidošanas produkts. Tas palīdzēs Microsoft partneriem nākotnē pelnīt ar šādu iekārtu palīdzību.

    Reklāma

    Tāpat speciālisti domā, ka prezentējot Surface Pro 3, kurš ir jau vērtējams kā reāls klēpjdatora aizstājējs, un pirms to izdarījuši Apple, Microsoft ir ieguvuši priekšrocības šajā biznesa nišā. Turklāt, pēc pirmajām atsauksmēs spriežot, jaunais planšetdators ir tiešām izdevies. Tas ir ne tikai lielāks, bet arī par 10% vieglāks un 30% plānāks kā tā priekšgājējs. Un arī cena ir zemāka. Tas viss liecina par to, ka Microsoft gājiens ar mērķi aizstāt pilnvērtīgam darbam klēpjdatoru ar planšetdatoru, varētu veiksmīgi izdoties.

    srf_2

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    28.05.2014 17:05

    Jā, tā ir tieši ta jaunā niša, kuru jau sen gaidu..nu nešķiet man tās androīdveidīgās spēļmantiņas nopietni
    ja MS ir palaidis labu dzelzi, kas daļai cilvēku liekas noderīgs un nepieciešams, tad cerams arī pārējie ražotāji sarosīsies un šis karuselis sāks griezties ātrāk..
    viens no retajiem MS soļiem, kas pēdējā laikā priecē :)

    Reklāma