Web Analytics
More
    Reklāma

    Būtiski uzlabota Microsoft OneDrive Android aplikācija

    Jaunākie raksti

    Microsoft OneDrive aplikācija saņēmusi v2.5 jauninājumu, kas pārsvarā rūpējas par datņu organizēšanas iespēju sakārtošanu un dalīšanos. Android viedierīcēs tagad varēs izveidot ielūgumu datnes apskatei, nosūtīt adresi uz datni vai mapi. Galddatori arī tikuši pie dažiem funkcionāliem uzlabojumiem, lai varētu Facebook izvietot video no savas mākoņdatu glabātuves. Atjauninātā OneDrive aplikācija jau pieejama Google Play, bet galddatoru lietotājiem var nākties pāris dienas uzgaidīt.

    Galddatoru pārlūka OneDrive versijas uzlabojumi ir grandiozāki un sīkākas uzskaites vērti. Fotogrāfiju sadaļa saņēmusi ievērojami lielākus sīktēlus (thumbnails) un video attēlojas vienā skatā kopā ar fotogrāfijām. Microsoft uzlabojis video atskaņošanas iespējas OneDrive servisā, lai to varētu ērti attēlot visi galddatoru un mobilo ierīču pārlūki.

    Reklāma

    Microsoft 19. februārī nācās SkyDrive pārdēvēt par OneDrive un kopš tā laika tiek aktīvi strādāts, lai noturētu esošos klientus un pievilinātu jaunus. Var teikt, ka OneDrive šobrīd tuvojas Dropbox iespējām un arī idejiski tiek aizgūtas viltības lietotāju piesaistei – referāļi un bonusa vieta “mākonī” par bilžu augšupielādi. Microsoft iesaistījies cīņā arī par biznesa lietotāju maciņu saturu.

    onedrive_android_update

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    VZ
    07.05.2014 15:00

    Kādu laiku jau šeit iegriežos. Ļoti priecē zibenīgais temps jaunajiem rakstiem.

    Tā turpināt, paldies par centību! :)

    Reklāma