Web Analytics
More
    Reklāma

    Toyota nākamgad Ķīnā plāno piedāvāt savu jaunās paaudzes pašbraukšanas sistēmu

    Jaunākie raksti

    Japāņu autobūves gigants Toyota jau nākamgad Ķīnā plāno piedāvāt savu pirmo elektrisko modeli, kas būts aprīkots ar modernām braukšanas palīgsistēmām – kompānijas mērķis ir piedāvāt sistēmu, kas konkurē ar Tesla Full Self-Drive.

    Toyota kopuzņēmums ar ķīniešu ražotāju GAC centīsies atjaunot japāņu autoražotāja tirgus daļu Ķīnā, kas pēdējos gados samazinājusies, ņemot vērā neticamo straujo vietējo kompāniju attīstību. Toyota cenšas dzīties pakaļ tehnoloģiskajā attīstībā, lai panāktu konkurentus hibrīdtehnoloģiju, elektrisko piedziņas sistēmu un braukšanas palīgsistēmu jautājumos.

    Kopuzņēmuma pirmais produkts ar jauno sistēmu uz ceļiem nonāks jau nākamgad, sniedzot parkošanās palīgfunkcijas, kā arī atvieglojot braukšanu gan uz lielceļiem, gan arī pilsētu satiksmē. Ja varam ticēt paziņojumam, jaunā sistēma nodrošinās līderpozīcijas tieši starp autonomās braukšanas palīgsistēmām.

    GAC-Toyota kopuzņēmums jaunās braukšanas palīgsistēmas izstrādē sadarbojas ar “Momenta Global” – šis uzņēmums specializējas tieši šādu sistēmu izstrādē un sadarbojas arī ar tādu ražotāju kā Mercedes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma