Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tech Mahindra” paplašinās Baltijas valstīs un Latvijā atver milzīgu biznesa procesu pakalpojumu centru

    Jaunākie raksti

    Šā gada aprīlī globālais IT pakalpojumu un konsultāciju milzis, digitālo risinājumu nodrošinātājs uzņēmumiem dažādās industrijās “Tech Mahindra” noslēdza līgumu par 3635 kvadrātmetrus plaša biroja nomu kompleksā “Jaunā Teika”, kur 2. jūlijā tika atklātsuzņēmuma biznesa procesu pakalpojumu centrs. Tas ir 2024. gada lielākais biroja telpu nomas darījums Baltijā, kas veikts, iznomājot jau pašlaik pieejamās komerctelpas.

    Jaunu tirgu apgūšana ir nozīmīga daļa no “Tech Mahindra” pašreizējās stratēģijas, lai nodrošinātu inovatīvus tehnoloģiju risinājumus visā pasaulē. Jaunās biroja telpas Latvijā palīdzēs nostiprināt “Tech Mahindra” biznesa procesu pakalpojumu klātbūtni Eiropā, nodrošinot vietējiem un reģionālajiem klientiem tiešu piekļuvi visaptverošam pakalpojumu klāstam, tostarp 5G, Metaverse, Blockchain,kvantu skaitļošanai, kiberdrošībai un mākslīgajam intelektam. Centrā tiks nodarbināti aptuveni 500 profesionāļu, tādējādi paplašinot “Tech Mahindra” globālo komandu, kurā ir vairāk nekā 145 000 darbinieku 90 valstīs. “Tech Mahindra” ar saviem piedāvātajiem biznesa procesu pakalpojumiem ir vadošais eksperts nākotnes tehnoloģiju jomā ar vairāk nekā 55 piegādes centriem 15 valstīs, sniedzotpakalpojumus vairāk nekā 50 valodās 270 pasaules klientiem.

    Reklāma

    Birendra Sens (Birendra Sen), “Tech Mahindra” Biznesa procesu pakalpojumu vadītājs, norāda:““Tech Mahindra” paplašināšanās Baltijas valstīs ir svarīgs solis mūsu izaugsmes stratēģijā. Latvijas plaukstošā tehnoloģiju ekosistēma, kvalificētais darbaspēks, spēcīgā IT infrastruktūra un labvēlīgā valdības politika padara to par ideālu vietu, lai paplašinātos Eiropas tirgos. Šī paplašināšanās apliecina mūsu apņemšanos veicināt reģionālo izaugsmi un tehnoloģiju attīstību Eiropā.”

    Biroju kompleksa “Jaunā Teika” vadītājs Vitolds Kaupass atzīmē – lai gan “Jaunajā Teikā” strādā dažādu nozaru profesionāļi, tajā galvenokārt koncentrējas IT uzņēmumi no Latvijas un ārvalstīm, veidojot izteiktu kopienu un dinamisku starptautisku gaisotni. “Šis unikālais aspekts līdz ar mūsu ērto atrašanās vietu un labi sakārtoto un attīstīto infrastruktūru nodrošina iespēju netraucēti darboties ar minimāliem pielāgojumiem, vēl vairāk pastiprinot mūsu pievilcību tādu organizāciju kā “Tech Mahindra” acīs,” saka V. Kaupass.

    “Tādu globālu korporāciju kā “Tech Mahindra” piesaiste ir būtisks sasniegums gan nekustamāīpašuma īpašniekiem, gan valstij kopumā, īpaši ņemot vērā pēdējos gados pieredzēto Rīgas biroju tirgus tempa kritumu. Lepojamies, apzinoties, ka mūsu biroju komplekss “Jaunā Teika” atbilst starptautiskajiem kvalitātes standartiem un pat pārsniedz tos, piedāvājot uzņēmumiem no visas pasaules pievilcīgu vidi savas klātbūtnes nostiprināšanai Rīgā. Šī sadarbība stratēģiski pozicionē mūsu galvaspilsētu kā dinamisku un konkurētspējīgu tehnoloģiju uzņēmumu centru, tādējādi pozitīvi ietekmējot vietējo ekonomiku, darbaspēku un kopējo reputāciju,” saka Viktors Savins, “EfTEN CapitalLatvia” izpilddirektors.

    “Šis ir uz šo brīdi 2024. gada lielākais darījums Baltijā nomas tirgū pieejamajos birojos,” norāda “Newsec” Biroju risinājumu vadītāja Latvijā Dace Priede, kura kopā ar komandu atbalstīja “Tech Mahindra” un “EfTEN Capital Latvia” nomas līguma parakstīšanā. ““Newsec” komanda lepojas ar iesaistīšanos abpusēji izdevīgu līgumu noslēgšanā, konsultējot starptautiskus klientus un piemeklējot tiem pagaidu risinājumus vai pastāvīgas telpas. Mēs nodrošinām optimālu vajadzību un iespēja saskaņošanu tādiem nomniekiem kā “Tech Mahindra” un iznomātājiem, kā, piemēram, “EfTEN CapitalLatvia”, nodrošinot abpusēji izdevīgu rezultātu visām iesaistītajām pusēm. Jūtamies pagodināti, ka esam izvēlēti par padomdevēju Baltijas lielākā biroja nomas darījuma noslēgšanā Rīgā,” atzīmē D. Priede.

    “Tech Mahindra” telpās biroju kompleksā “Jaunā Teika” ir atvērta plānojuma birojs, darbinieku apmācību un konferenču telpas, atpūtas zonas un individuāli pielāgota serveru telpa. Tika veiktas būtiskas izmaiņas, lai telpas atbilstu uzņēmuma specifiskajām prasībām, īpaši pievēršot uzmanību stabila interneta nodrošināšanai un drošības pasākumiem, lai nodrošinātu uzņēmuma darbības vajadzības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Renārs
    04.07.2024 15:30

    Gan jau ievācās vecajās Tieto Evry telpās.

    karlis
    04.07.2024 16:06

    kur viņi dabūs 500 darbiniekus?
    nu tikai, ja maksās vismaz 5k, tad pārpirks.
    un atkal sāksies inflācija.

    Reklāma