Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” savās metaversa spēlēs plāno integrēt ģeneratīvo mākslīgo intelektu

    Jaunākie raksti

    Diezgan sen nekas nav dzirdēts par “Meta” nodomiem saistībā ar metaversu. Taču tas nenozīmē, ka uzņēmums par to ir aizmirsis vai arī šie plāni kļuvuši mazāk aktuāli. Nebūt ne. Ziņots, ka “Meta” plāno integerēt ģeneratīvo mākslīgo intelektu (MI) metaversa spēlēs, īpaši virtuālās, papildinātās un jauktās realitātes spēlēs.

    Saskaņā ar jauno “Meta” izsludināto vakanci, uzņēmums vēlas izpētīt un prototipēt “jaunu patērētāju pieredzi”, izmantojot jaunus spēļu veidus, kuru pamatā ir MI. Viens no piemēriem ir spēles, kuras spēlējot, katru reizi mainās, sniedzot nebijušu un inovatīvu spēlētāja pieredzi. Šobrīd galvenais fokuss veltīts “Meta” metaversa spēļu, lietotņu un izveides resursu saimei “Horizon”. Taču šis klāsts var tikt paplašināts, iekļaujot spēles un pieredzi tādās platformās, kas nav “Meta”.

    Reklāma

    Vienlaikus “Meta” mērķis ar šiem nodomiem ir sadarboties ar trešo pušu spēļu izstrādātājiem un tirgotājiem, lai izmantotu ar MI darbināmus rīkus, kas varētu “uzlabot spēļu darbplūsmu un virzību uz tirgu”. Tāpat uzņēmums piepildis, ka “inovācijas šajā jomā varētu dramatiski ietekmēt ekosistēmu, jo tai vajadzētu palielināt efektivitāti un ļaut izveidot ievērojami vairāk satura.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma