Web Analytics
More
    Reklāma

    Dažas “Apple Intelligence” funkcijas, iespējams, vēlāk būs pieejamas par maksu

    Jaunākie raksti

    Iepriekš “Apple” izteicies, ka “Apple Intelligence” funkcijas un citi WWDC24 ietvaros izziņotie jaunumi pie lietotājiem nonāks septembrī. Tiesa, tas šoreiz neattiecas uz Eiropas Savienību, kur ar Digitālo tirgu likumu saistīto normatīvo problēmu dēļ, visticamāk, to ieviešana tiks atlikta uz nenoteiktu laiku. Taču visai ticams, ka agrāk vai vēlāk šīs jaunās iespējas tāpat nonāks līdz Eiropai, tāpēc nebūtu slikti painformēt, ka atsevišķas “Apple Intelligence” funkcijas, iespējams, vēlāk būs pieejamas tikai par maksu.

    Žurnālists un tehnoloģiju entuziasts Marks Gurmens informējis, ka, lai gan “Apple Intelligence” sākotnēji būs par brīvu, “Apple” ilgtermiņa mērķis ir piedāvāt ko līdzīgu “Apple Intelligence+” maksas abonementam ar papildu funkcijām.

    Reklāma


    Paredzams, ka mākslīgā intelekta funkciju piedāvāšanā, ko principā sniegs “Apple Intelligence”, liela nozīme būs “Apple” sadarbībām ar partneriem, kuru klienti saņems draudzīgākus piekļuves nosacījumus un papildus priekšrocības. Viens no piemēriem ir “ChatGPT”, kas tiks integrēts operētājsistēmās “iOS 18”, “iPadOS 18” un “macOS Sequoia”. Savukārt “ChatGPT Plus” abonenti varētu saņemt arī papildus iespējas.

    Gurmens sagaida, ka “Apple” līdzīgu sadarbību izveidos arī ar “Google” un “Anthropic”, lai piedāvātu šo uzņēmumu pakalpojumus savās ierīcēs. Taču paredzams, ka plašāku informāciju par sadarbībām “Apple” sniegs savā rudens produktu prezentācijā septembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēča
    03.07.2024 13:42

    Aptuveni tā:
    [imgcomment image[/img]

    Reklāma