Web Analytics
More
    Reklāma

    Android telefonus tagad varēs izmantot viesnīcu numuriņu atslēgšanai

    Jaunākie raksti

    Google Wallet digitālais maciņš kļuvis pavisam nedaudz praktiskāks, tajā jau drīz varēs saglabāt arī viesnīcas numuriņa digitālo atslēgu. Pagaidām gan tikai viena viesnīca Zviedrijā (pat ne viesnīcu ķēde) piedāvā jauno iespēju.

    Iespēja glabāt digitālo NFC atslēgu Google Wallet ir tieši atkarīga no viesnīcas dalības šajā projektā. NFC atslēgas pievienošana esot vienkārša, to var paveikt ar viesnīcas lietotnes palīdzību vai pat pieeju atslēgai vari saņemt e-pastā. Apple Wallet šādu iespēju piedāvā kopš iOS 15 iznākšanas.

    Reklāma

    Cerams, šādas un līdzīgas Google Wallet iespējas arvien biežāk redzēsim dzīvē. Pagaidām visām Latvijā Google Wallet pielietojums ir ļoti šaurs. Man pašam ir pievienotas tikai pāris maksājumu kartes un Depo karte, kuras darbību gan neesmu pamēģinājis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    02.07.2024 11:02

    Un kā Depo karti var dabūt Wallet?

    Rudolfs
    02.07.2024 21:13
    Reply to  Kristaps

    Ieskenē svītru kodu? Man jau labu laiku stāv.

    Atis
    02.07.2024 11:57

    Tur var pievienot diezgan daudz lojalitātes/klientu kartes, kas ir ar svītru kodu vai qr kodu, un regulāri to arī izmantoju. Vienkārši atver maku, atrod tev vajadzīgo karti un dod noskenēt.

    Atis
    02.07.2024 11:59

    Pievienot var ar kameru skenējot vai no fotogrāfijas.

    Dīzelis
    02.07.2024 15:55

    Man arī ir divas maksājumu kartes,bet lojalitātes kartes kādas desmit un visas strādā. Vispār jau ļoti ērti. Telefons vienmēr kabatā,bet kartes nē.

    Jānis
    03.07.2024 11:23

    Jau labu laiku esmu pārgājis uz maksājumu kartēm, lojalitātes kartēm, un biļetēm iekš Wallet (lai gan tieši lojalitātes kartēm ir arī labāki ekvivalenti Play Storā). Fizisks maks principā nav vajadzīgs, izņemot, kad vajag dokumentus. Bet domāju tiklīdz Latvijā ieviesīs plānoto e-maku, un tur varēs glabāt savus ID elektroniski – tad vajadzība pēc maka pazudīs pilnībā.
    Jebkura papildus funkcija Walletam ir ļoti pozitīva ziņa

    Reklāma