Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi 15 Ultra izmantos lielāko jebkad viedtālrunī iebūvēto kameras sensoru

    Jaunākie raksti

    Visai agrīnas baumas par Xiaomi 15 Ultra norāda uz pamatīga izmēra galvenās kameras sensoru, kas pārspēs Xiaomi 14 Ultra izmantoto 1″ sensoru. Te gan uzreiz jāpiebilst, ka arī citi ražotāji izmanto 1″ sensoru, bet ne vienmēr viedtālrunī izdodas iemānīt objektīvu, kas spēj šo lielo sensoru nosegt.

    Ja Xiaomi tiešām izdodas ielikt lielāku kameras sensoru Xiaomi 15 Ultra, viedtālrunis vismaz uz kādu laiku var kļūt par rekordistu šajā disciplīnā. Grūti gan pateikt, ko tieši nāksies samazināt, lai viedtālrunī fiziski iedabūt lielo sensoru un atbilstošu objektīvu.

    Reklāma


    Baumas norāda arī uz veselām divām telefoto kamerām, kas piedāvās būtiski uzlabotu kameru darbību pa vidu starp 10x un 30x optisko palielinājumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    20.05.2024 09:36

    Jo lielāks sensors, jo lielāku un precīzāku vajag objektīvu lai dotu tam sensoram kvalitatīvu attēlu. Cik tas viss svērs un patērēs jaudas? Doma jau skaista, bet atceramies kāpēc nefotogrāfi vairs praktiski neizmanto kompaktkameras – jo telefoni bija gana labi un “vienmēr līdzi”. Sekosim, kā būs ar šo brīnumtelefonu.

    Reklāma