Web Analytics
More
    Reklāma

    GamerTech izlaiž Magma Glove – apsildāmos cimdus geimeriem

    Jaunākie raksti

    Geimeriem noderīgo produktu izstrādes jomā strādājošais uzņēmums GamerTech ir PAX East 2024 izstādē prezentējis Magma Glove – apsildāmus cimdus geimeriem. Tie ir paredzēti aktīvām videospēļu sesijām vēsos apstākļos, kas var ietekmēt roku kustības un tādējādi arī precizitāti spēlēs.

    Cimdos ir iestrādāts siltumu atstarojošs slānis, kas neļauj siltumam pamest ķermeni un papildus roka tiek sildīta ar maza izmēra elektrisko sildītāju. Cimdam var iestatīt vairākus apsildes režīmus, kā arī uzstādīt sildīšanas taimeri. Cimdi nesedz pirkstgalus, lai netiktu traucēta taustiņu spiešana un peles vadība, kā arī cimdu ciešā forma atbalsta muskuļus un auduma materiāls uzsūc sviedrus.

    Reklāma

    Kādā pētījumā, aptaujājot 40 000 e-sportistus, ir noskaidrots, ka optimālā temperatūra spēlēšanai ir ap 16 grādiem pēc Celsija skalas. Tā kā turnīros spēlētājiem nav teikšanas pār telpas temperatūru, tad šādi apsildāmie cimdi var palīdzēt atrisināt šo problēmu.

    E-sports vairs nav nekāds joks un profesionālie spēlētāji, gluži kā klasiskajos sporta veidos, cenšas izmantot jaunākās tehnoloģijas u.c. veidus, kā uzlabot savu sniegumu. Galu galā, uz spēles liktas milzu naudas balvas un katrai milisekundei ir nozīme.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    08.04.2024 14:24

    E-sportam jāievieš obligātas skriešanas pa koridoru reizi stundā. Citādi līdz trombiem u.tml. aizdzīvosies.

    Labvēlis
    08.04.2024 14:27

    Nja. Totalizātoros algu nebāžu, nepis ne kā onkuļi miljonāri spārda bumbas, ne kā džigiti klitorizē peli.

    Reklāma