Web Analytics
More
    Reklāma

    ES Digitālo tirgu akts Apple ierīcēs atgriezīs Fortnite

    Jaunākie raksti

    Eiropas prasība ļaut Apple iOS uzstādīt un izmantot citus lietotņu veikalus pavērs daudziem izstrādātājiem iespēju atgriezties pie iPhone un iPad. Precīzi vēl nav zināms, bet tā vien izskatās, ka iOS 17.4 būs tā versija, kas iespējos trešo pušu digitālos veikalus Eiropā.

    Epic Games būs viens no redzamākajiem uzvarētājiem šajā cīņā pret Apple nu vairs ne tik slēgto ekosistēmu. Jau paziņots, ka Fortnite ar jaunu sparu atgriezīsies iPhone un iPad šajā gadā. Fortnite izmeta no Apple platformas 2020. gada vasaras nogalē pēc tam, kad Epic pa tiešo spēlē piedāvāja veikt pirkumus, nevis visu iegūt Apple veikalā ar Apple uzcenojumu, kā to nosaka Apple.

    Reklāma

    Eiropas Digitālo tirgu akts stājas spēkā šī gada 7. martā, tad arī plaši pavērsies durvis, kas ļaus iOS uzstādīt to, ko sirds vienmēr kvēli vēlējusies. Lai parādītu it kā labo gribu, Apple, visticamāk, pavērs durvis šķirbiņā jau kādu laiku pirms 7. marta. No 7. marta Apple būs jāļauj arī veikt pirkumus lietotnēs ārpus App Store. Daudzas jaunās iespējas Eiropai Apple jau izmēģina iOS 17.4 beta versijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma