Web Analytics
More
    Reklāma

    Daļa viedpulksteņu ražotāju varētu pamest Wear OS

    Jaunākie raksti

    Ja var kaut ko no Google veidojumiem ienīst ar visu sirdi, tad tā noteikti ir Wear OS viedo pulksteņu operētājsistēma. Cik bijusi darīšana ar Wear OS, tad operētājsistēma nav piedāvājusi ne dižu viedumu, ne plašu atbalstu sporta aktivitātēm un sporta sensoriem, nedz arī ilgu akumulatora darbības laiku.

    Tā vien izskatās, ka vairāki ražotāji varētu atteikties no Wear OS izmantošanas pulksteņos, jo šī operētājsistēma nav spējusi nodrošināt pulksteņu popularitāti. Viens no paraugiem Wear OS problēmām ir Suunto, kas izveidoja Suunto 7 sporta pulksteni ar Wear OS, bet šobrīd izskatās, ka Suunto 7 vairs nav aktuāls ražotāja modelis. Nekas vietā Suunto ar Wear OS nav nācis.

    Reklāma

    Arī Fossil, kas pie mums ir mazāk zināms viedo pulksteņu ražotājs, varētu mest malā Wear OS izmantošanu, lai arī tieši Fossil ik pa laikam piedāvāja salīdzinoši glītus un augstvērtīgus pulksteņus par jēdzīgām cenām. Fossil paši neko oficiāli nav bilduši par Wear OS plāniem, bet izskatās, ka Fossil Gen 7 pulksteņi vairs neizmantos šo operētājsistēmu. Un diez vai kāds varētu viņus vainot.

    Jāatzīst, ka ik pa laikam pats esmu skatījies tieši Fossil virzienā, bet Wear OS mani ir ikkatru reizi atturējis no izvēles par labu Fossil.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    22.12.2023 08:11

    Pamest jau var tikai tad, kad ir pie kā aiziet! :D
    Kas būs vietā?

    nedarata
    22.12.2023 09:37

    wear os ir tieši par viedu, praktiski mazs android telefons, pilns ar bloat.

    geekz
    22.12.2023 09:55

    Galaxy Watch 6 Classic pēc pēdējā update var dienu ar AOD pabeigt ar 70% bateriju vēl atlikušu. Kaut kas jau notiek ar Wear OS. Bet ja būtu Garmin un Galaxy watch krustojums izveidots tad tā būtu manta. Pamēģināt to, kas Sunnto neizdevās līdz galam.

    rufix
    23.12.2023 21:41

    Bija man Ticwatch Pro. Foršs pulkstenis, ja vien tikai būtu bez WearOS – besīja ļoti WearOS.

    Reklāma