Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS kopā ar Opera veido spēlēm paredzētu tīmekļa pārlūku

    Jaunākie raksti

    ASUS kopā ar Opera veido GX ROG Edition tīmekļa pārlūka versiju, kas paredzēta spēļu entuziastiem. Opera GX ROG Edition saņems jau esošos labumus – iebūvētu Discord un Twitch, kā arī informāciju par procesora un RAM noslodzi. Tāpat GX ROG Edition ir iespēja ierobežot tīmekļa izmantošanu spēļu laikā.

    ASUS to visu papildinās arī ar Aura Sync integrāciju, kas ļaus izmantot krāsu izgaismojuma efektu sinhronizēšanu ar pārlūku. Opera GX ROG Edition pārlūkā attēlotais tiks daļēji pārnests uz datora dzelžu Aura Sync RGB LED efektiem.

    Reklāma

    Opera GX tika izziņots E3 2019 (Electronic Entertainment Expo) norises laikā, jau uzreiz tika teikts, ka tas paredzēts videospēļu entuziastiem. Tiek solīts, ka Opera GX pārlūks neietekmē datorspēles rezultātu, bet lietotājam tiek piedāvāta iespēja ierobežot pārlūka rijīgumu attiecībā pret datora resursiem. Opera GX pieejama arī mobilā versija gan Android, gan iOS.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    29.08.2023 12:21

    Joprojam nespeju saprast ar ko shis parluka atzars bus labaks no Opera GX, kas ir uz vienu un to pasu orienteti. Ja neskaita bling, bling. Un vispar tas parluks ir bezjedzigs. Interesanti cik realitate cilveki lieto tadu Opera GX?

    Reklāma