Web Analytics
More
    Reklāma

    RTU programmas Demola Latvia dalībnieki aicina uz mākslīgā intelekta izstādi

    Jaunākie raksti

    Zirgs uz Mēness? Lācis, kas iepērkas lielveikalā? Matemātikas skolotājs Muris? Bilde, kas tiek radīta no teksta piecu sekunžu laikā? Mākslīgais intelekts var to visu!

    Pieci jaunieši no RTU Zinātnes un inovāciju centra īstenotās Studentu inovāciju grantu (SIG) programmas aktivitātes Demola Latvia piedāvā ikvienam iepazīties ar mākslīgā intelekta spēku īpašā izstādē, kas būs atvērta iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Alfa” 3. stāva izstāžu zālē no 30. decembra līdz 12. janvārim. Apmeklētājiem būs iespēja aplūkot mākslas darbus, kas veidoti ar mākslīgā intelekta (AI) palīdzību, un iepazīties ar dažādiem vērtīgiem veidiem, kā mākslīgais intelekts var kļūt noderīgs ikkatram. Tāpat uz vietas katrs savā ierīcē varēs izmēģināt dažādus AI rīkus – tie būs tikai viena QR koda attālumā.

    Reklāma

    Turklāt ikvienam interesentam ir iespēja pieteikt izstādei arī savu darbu. Ļauj savai fantāzijai lidot un līdz 24. decembrim izveido kādu attēlu, izmantojot mākslīgo intelektu! Iesūti to mums šeit, un varbūt tieši tavs darbs tiks ievietots izstādē “AI Exhibition Riga’22”. Uzvarētāji tiks izziņoti 28. decembrī.

    Mākslīgais intelekts vairs nav nākotne – tas dzīvo jau starp mums!

    Demola Latvia ir viena no RTU Zinātnes un inovāciju centra Dizaina fabrikas īstenotās vērienīgās programmas «Inovāciju granti jūrniecībā studējošajiem» (ERAF līdzfinansētais projekts Nr. 1.1.1.3/18/A/006 «Inovāciju granti jūrniecības nozarē studējošajiem») aktivitātēm. Tā ir starptautiska inovāciju platforma, kas studentiem piedāvā izstrādāt inovatīvus risinājumus gan dažādu Latvijas uzņēmumu piedāvātajiem izaicinājumiem, gan atvērtiem izaicinājumiem par nākotnes tendencēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma