Web Analytics
More
    Reklāma

    Android mēģinās labot lietotņu pēkšņas apstāšanās problēmu

    Jaunākie raksti

    Android dažkārt ir dikti smieklīga operētājsistēma, un arī šoreiz saskaramies ar Google un Android humoru. Jaunākais Play Store atjauninājums rūpēsies par to, lai lietotnes pēkšņas apstāšanās gadījumā lietotājs tiktu novirzīts uz lietotnes atjaunināšanu.

    Tā vietā, lai Android un Play Store fonā uzlādes laikā šo lietu sakārtotu (vai nemaz neizlaistu lietotni, kas nespēj darboties), lietotājs tiks mudināts doties un atjaunināt lietotni uz svaigāko pieejamo versiju. Varbūt ideja nav slikta, bet kopumā izklausās pēc kārtējā ielāpa uz Rīgas ielas.

    Reklāma

    Esmu liels Android fans, turklāt ar šādu situāciju, kad lietotne vienkārši nedarbojas, esmu saskāries vien divas reizes, bet tāpat pieeja šķiet ne pārāk gudra. Protams, Google nevar atbildēt par visām Android lietotnēm Play veikalā, bet uz to būtu jātiecas. Nereti gan paši Android lietotņu izstrādātāji ir vainīgi, jo kaut ko pamaina, bet neizlabo Android vai iOS lietotni. Šo esmu redzējis Instagram un Inoreader lietotnēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    06.12.2022 15:14

    Un ja lietotne vairs nebūs Play veikalā, tad pamudinās atinstalēt? Nav lietotnes, nav problēmas…

    Krotow
    06.12.2022 17:35

    Bloata un zvaniņbumbiņu radītās atmiņas trūkuma problēmas uz pārāk nīkulīgiem aparātiem ar par maz operatīvās atmiņas šis joks neizlabos. Situāciju reāli uzlabotu aplikācijas kas bez papildus visu bibliotēku komplekta kopijām darbotos vismaz 8-ās Android versijās. No otras puses tad iestātos tāds DLL Hell ka Google nāktos rakstīt jaunu OS :D

    bbhh
    11.12.2022 14:07

    ahaha, 2023 gandrīz, un zaļais mēsls joprojām nav lietojams normāli.

    Biteme
    11.12.2022 17:05
    Reply to  bbhh

    Kā būtu normāli?

    Reklāma