Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter vairs nerādīs no kādas ierīces publicēts tvīts

    Jaunākie raksti

    Bijušas nu jau neskaitāmas ziņas par Twitter un tā jauno īpašnieku Īlonu Musku, kurš ķēries pie Twitter darbinieku skaita un iespēju optimizēšanas. Tā vien izskatās, ka Twitter atvadīsies no ļoti populārās iespējas, kas ļāva redzēt čivinājuma izsūtīšanas ierīces operētājsistēmu vai vismaz Twitter klienta lietotni.

    Iespēja redzēt Twitter klienta lietotni un vairumā gadījumu nojaust arī ierīces operētājsistēmu radījusi daudz prieka un smieklu devu, bet vienlaikus uzņēmumi un reklāmu izvietotāji nereti nonākuši nepatīkamās situācijās. Biežākā problēma ir kāda Android viedtālruņa reklamēšana, lai arī čivinājums tiek izsūtīts no iPhone.

    Reklāma

    Vai Twitter for iPhone, Twitter for Web un citu piezīmju pazušana kaut ko dikti ietekmēs? Diez vai. Uzņēmumi varēs mazāk pievērst uzmanību tam, no kādām ierīcēm tie nosūtīs reklāmu čivinājumus.

    Zemāk redzama laikam slavenākā šādas kļūdas ekrānkopija, kur YouTube zvaigzne Marques Brownlee (MKBHD) izsmēja supersievietes lomas tēlotāju Gal Gadot, jo Huawei reklāma tika izvietota ar iPhone palīdzību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma