Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” oktobrī rīkos vēl vienu “Prime Day” izpārdošanas pasākumu

    Jaunākie raksti

    Viena no e-komercijas giganta “Amazon” tradīcijām ir ikgadējais iepirkšanās pasākums “Amazon Prime Day”, kurā pircēji krietni izdevīgāk var iegādāties kāroto. Kāds to varētu nosaukt arī par “Amazon” Melno piektdienu. Pēdējos divus gadus pandēmija krietni pamainījusi “Prime Day” norisi, un šogad tas notika 12. – 13. jūlijā. Ņemot vērā lielo interesi, “Amazon” nolēmis oktobrī rīkot vēl vienu līdzīgu iepirkšanās pasākumu, kas iestartēs pirmsziemassvētku laiku – “Prime Early Access Sale”.

    Tas būs divu dienu globāls iepirkšanās pasākums, kas norisināsies no 11. līdz 12. oktobrim 15 valstīs: Austrijā, Kanādā, Ķīnā, Francijā, Vācijā, Itālijā, Luksemburgā, Nīderlandē, Polijā, Portugālē, Spānijā, Zviedrijā, Turcijā, Lielbritānijā un, protams, ASV. Būtiski, ka “Prime Early Access Sale” savu naudu varēs tērēt tikai “Prime” abonenti.

    Reklāma

    Šajā iepirkšanās pasākumā ievērojami izdevīgāk varēs iegādāties ne tikai paša “Amazon” produktus, bet arī daudzu citu ražotāju preces. Papildus tam “Prime Early Access Sale” ietvaros uzņēmums iepazīstinās ar Top 100 populārākajām un dāvināšanai piemērotākajām precēm no dažādiem segmentiem. Līdz ar to tā būs laba iespēja sarūpēt pirmās Ziemassvētku dāvanas.

    “Amazon” atklāj, ka, neskatoties uz inflāciju, šī gada jūlija “Prime Day” bijuši uzņēmuma līdz šim veiksmīgākie iepirkšanās svētki. To ietvaros pircēji kopumā iegādājušies vairāk nekā 300 miljonus preču, ietaupot 1,7 miljardus ASV dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    27.09.2022 09:06

    Neliels atgādinājums. Pirms pirkt kaut ko no Amazon, vajadzētu papētīt, kā tagad šiem sastāv ar noliktavu darbinieku tiesību ievērošanu un viņu drošību darbā?

    Krotow
    27.09.2022 09:44
    Reply to  KKTK

    Šaubos vai Amazon veikals Latvijā ir ļoti aktuāls. Pērkot ar piegādi uz Latviju, piegādes izmaksas bieži pārsniedz preces cenu.

    rob
    27.09.2022 10:19
    Reply to  Krotow

    Kas par muļķībām, piegādes cenas jau sen ir salīdzinoši zemas. Pēdējo reizi sūtīju četras preces, no kurām viena bija 10+kg smags čuguna katls. Kopējās piegādes izmaksas bija 10 eiro.

    KKTK
    27.09.2022 12:36
    Reply to  Krotow

    8EUR piegāde, ja pērk vienu kabelīti, ir daudz, bet 8-12EUR būs arī lielākai precei un preču kaudzītei pat no dažādiem pārdevējiem. Es teiktu, piegādes izmakas ir tā kā mums bija 8. gadus apatkaļ. To labi izjūt tie, kam kaut kas, garantijas dēļ, ir jāsūta atpakaļ uz Vāciju… Latvijas pasts stabīli noplēš dubultā tos 12EUR.
    Tāpēc mantas, kam varētu sagadīties garantijas gadījumi labāk pirkt vietēji. Vietēji: piegāde lēnāka, garantijas var atteikt vai čakarēties, var nākties braukt un meklēt to kaktu kantori un argumentēt skaļāk. Vismaz peļņas procentiņš paliek LV čmurikam dīzeļa bembim, nevis Jeffam, lai to notriektu kosmiskās muļķībās.

    Last edited 1 year ago by KKTK
    Krotow
    27.09.2022 15:53
    Reply to  KKTK

    Piekrītu ka daudz kas no preces atkarīgs. Man konkrēti ar Amazon būtu vieni vienīgi zaudējumi. Piemēram rīku komplektiem un dažādām detaļām 10-50€ vērtībā, ņemot no Amazon, klāt pieliek pieliek pusi vai pat divkāršu ciparu transporta izmaksās. Pērkot uz vietas, no Ķīnas vai pat no Vācijas e-veikaliem, sanāk lētāk.

    Kursors.lv
    28.09.2022 07:09
    Reply to  Krotow

    Kā ar piegādes ilgumu visos šajos gadījumos? Es secinājis, ka arvien biežāk esmu gatavs piemaksāt tos nepilnus 10 eiro par piegādi (kas ir daudz), jo zinu, ka sūtījums pavisam noteikti būs klāt pēc dažām dienām.

    Reklāma