Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” slēgs “Amazon Drive” mākoņdatu glabāšanas servisu

    Jaunākie raksti

    “Amazon” nupat dalījies ar vēl vienu sliktu ziņu, kas gan šoreiz varētu ietekmēt mazāk cilvēku. Uzņēmums paziņojis par plāniem slēgt savu mākoņdatu glabāšanas servisu “Amazon Drive”. Labā ziņa šajā visā ir tā, ka lietotājiem būs samērā ilgs laiks, lai atrastu alternatīvu, jo serviss tiks pilnībā atslēgts 2023. gada nogalē.

    Uzņēmums informējis, ka “Amazon Drive” darbību pilnībā pārtrauks 2023. gada 31. decembrī. Tiesa, iespēja augšupielādēt failus tiks liegta jau no 31. janvāra. Savukārt šī gada 31. oktobrī no operētājsistēmām “Android” un “iOS” pazudīs “Amazon Drive” lietotnes.

    Reklāma

    “Amazon” norāda, ka turpinās sniegt iespēju droši dublēt, koplietot un kārtot fotoattēlus un videoklipus, izmantojot pakalpojumu “Amazon Photos”. Savukārt visi pārējie faili, kas nav ne attēli, ne video, lietotājiem būs jālejupielādē.

    “Amazon Drive” lietotājiem tika piedāvāts 11 gadus, kas nav maz. Skaidrojot to, kāpēc uzņēmums nolēmis atteikties no šī pakalpojuma, “Amazon” norāda, ka vēlas vairāk koncentrēties uz “Amazon Photos”, sniedzot klientiem īpašu risinājumu attēlu un video glabāšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma